07 / 05 / 2024

Dijital Medya Planlama

Dijital Medya Planlama

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri düzenliyor. Gayrimenkul sektörünün iletişim, pazarlama ve satış departmanlarında çalışanların katılabileceği eğitim semineri 16 Haziran'da gerçekleşecek.

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Dijital medya platformu yüzde 400 zam yaptı

Amazon Prime üyeliği olanları üzen gelişme. Ortalama 7.90 civarında yer alan fiyatları %400 zam geldi. İşte tüm detaylar...

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Koronavirüs sürecinde gayrimenkul yatırımcısı dijital işlemleri tercih etti!

Kuzeybatı Gayrimenkul yıllar öncesinden başladığı dijital dönüşüm ile sektöre öncülük ediyor. Koronavirüs salgını sürecinde, Kuzeybatı’nın sosyal medya üzerinden gelen trafiğinde yüzde 200 oranında artış yaşandı.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 23 Ocak'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 23 Ocak Salı günü gerçekleşecek. 

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama eğitimi 26 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimi 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

CRM Medya Emlak Fuarı’na katıldı!

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı’nda!

CNR Emlak fuarı geri sayımı hızla devam ederken, CRM Medya dijital çözümleri ile fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Toro Medya dijital destekli hizmetini inşaat firmalarına tanıtacak!

Toro Medya, sağladığı dijital destekli hizmet ile firmaların her türlü çalışmasını en iyi şekilde tanıtıyor. Kuruluş, inşaat firmalarına yönelik hazırladığı birbirinden ilginç çalışmalarla projelerin tanıtımını dijital bir şekilde gerçekleştiriyor

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Dijital Medya Planlama Haberi

Dijital Medya Planlama

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama Süreci Eğitim Semineri'ni 9 Haziran'da gerçekleştirmişti. Ankra ktörden gelen yoğun katılım talebi üzerine eğitimimizi 16 Haziran, Perşembe günü tekrarlanacak. 


Tüm sektörlerde olduğu gibi Gayrimenkul sektöründe de başarılı olmanın kuralları günümüzde çok değişti. Bu değişimin odak noktasında hiç kuşkusuz dijital teknolojilerdeki başdöndürücü hızla yaşanan dönüşüm var. Dijital dünyanın, gayrimenkul alanında özellikle önümüzdeki dönemde önemli bir paya sahip olacağı kesin gibi. Ve hiç şüphesiz ki, kıyasıya rekabet içinde olan firmaların bu yeni pazarlama yöntemlerine vakit geçirmeden dahil olması ve digital dünyadaki her gün yenilenen yöntemlere adapte olması gerekmekte. Bu eğitim ile digital pazarlama yöntemleri ve kampanyaların etkin planlaması konularında bilgilenme fırsatı bulacaksınız.


Eğitim İçeriği Nedir?

Dijital Pazarlama Yöntemleri ve Genel Özellikleri

Dijital Medya Planlama

Google Adwords & Google Analytics Web Analizi ve...