05 / 05 / 2024

dijital oyun

dijital oyun

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul’un bu sene dijital oyun sektöründe Avrupa çapında en fazla yatırım alan şehir olduğunu açıkladı.

Steam’de indirim! Yüzde 84'e varan indirim fırsatları oyun tutkunlarını bekliyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük oyun mağazası Steam, oyun tutkunların için özel fırsatlar sunuyor. Forza Horizon 5’ten, Arma 3’e, Euro Truck Simulatör 2’den Dying Lihgt’e kadar yüzlerce oyun indirime fırsatları ile oyuncuları bekliyor. İşte 11 Eylül 2022 steam fiyat listesi 

Epic Games'ten çılgın yaz indirimi!

Dijital oyun mağazası Epic Games Store'da heyecanla merakla beklenen Yaz İndirimleri, resmen başladı. İşte indirimli oyunlar...

Steam’de karnaval başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Dijital oyun platformu Steam, oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Next Fest etkinliğine başladığını duyurdu. Yüzlerce oyunu ücretsiz şekilde  bu etkinlik kapsamında deneyebilirsiniz. İşte detaylar.

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın

Dijital oyun platformu Epic Games, her bahar olduğu gibi bu baharda da Store'da Bahar Kampanyası başlattı. Oyun severlerin merak içinde öğrenmek istediği oyunları haberimizden öğrenebilirsiniz İşte Epic Games'in bahar kampanyası kapsamında indirime soktuğu oyunlar. 

Steam yine yaptı yapacağını: Ücretsiz 150 TL değerinde bir oyun daha veriyor! Kampanyayı kaçırmayın!

Küresel popüler dijital oyun satış platformlarından Steam ücretsiz bir oyun daha veriyor! 30 Mart'a kadar geçerli olan kampanyadaki oyunun değeri ise 150 lira. Bu fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar…

Steam’de indirim kazancı dikkat çekti! İşte en çok satan O oyunlar!

Dijital oyun platformu Steam'de 14 Mart ile 21 Mart tarihleri aralığında en çok satan oyunlar açıklandı. İndirime giren yapımlar dikkat çekti. İşte detaylar…

Epic Games'ten ücretsiz oyun müjdesi!

Popüler dijital oyun mağazası Epic Games, oyunseverleri sevindirmeye devam ediyor. Epic Games'ten bugün ücretsiz bir oyun duyuruldu. İşte oyun...

Oyun maratonuna hazırlananlar, kaçırmayın! Steam’de bu oyunlar dev indirimde! 15 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dünyada en popüler dijital oyun mağazası olan Steam, hafta sonu fırsatını başlattı.  Çeşitli kategorilerden oyunlar dev indirime girdi.

Steam açıkladı! İşte haftanın en çok satan oyunları

Dünyanın en meşhur dijital oyun platformu Steam, en çok satan oyun rutinini devam ettiriyor. Liste gümcellemesini tamamlayan Steam'ın bu haftanın en çok satanlarını yayınladı.

 Steam bir rekor daha kırdı! Aynı anda 10 milyondan fazla kişi...

Dünyaca meşhuer dijital oyun platformu Steam, popülaritesinin büyümesine katkı sağlayacak bir ilke daha imza attı. Ocağın 7'sinde eş zamanlı kullanıcı sayısında 10.016.459 rekor seviyeye ulaştı..

Bakan Varank açıkladı: Türkiye dijital oyun girişimciliğinde tarih yazdı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul’un bu sene dijital oyun sektöründe Avrupa çapında en fazla yatırım alan şehir olduğunu açıkladı.

Playstore’da UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection ön siparişte… İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Oyun tutkunlarına müjde! Türk Telekom’un dijital oyun alışveriş platformu Playstore, oyun dünyasının heyecanla beklediği ‘UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu’ ve serinin yan oyunu olan ‘UNCHARTED: Kayıp Miras’ı oyun listesine eklediğini duyurdu.

Oyunculara müjde! Zamlara inat sevilen oyunlarda indirim... İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dijital oyun platformu olan Steam, yapmış olduğu sürpriz bir indirimle sevilen oyunları üyeleriyle buluşturdu! İşte indirime giren o oyunlar ve fiyatları...

dijital oyun Haberi

dijital oyun

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, oyun yatırımlarında İstabul’un ilk sırada olduğunu söyleyerek, Türkiye’nin son dönemde dijital oyun girişimciliğinde adeta tarih yazdığını ve İstanbul’un bu yıl dijital oyun sektöründe Avrupa çapında en fazla yatırım alan şehir olduğunu açıkladı.

Bakan Varan İstanbul’un oyun yatırımlarında ilk sıraya oturduğunu ve İstanbul’un ardından en fazla yatırım alan şehrin ise Londra olduğunu fakat Londra’da da en fazla yatırımı alan firmanın sahibinin yine Türk olduğu bilgisini vererek, “Demek ki bizim bu alanda ciddi potansiyelimiz var. Gençlerimiz, kurduğu start-up’lar, geliştirdikleri oyun teknolojileriyle bütün dünya çapından yatırımcıların ilgisine çekmeye devam etmektedir” diye ekledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanım Varank, Ankara’nın Keçiören ilçesinde Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi’nin açılışına katılarak açılışında konuştu, “İşte bu yer de o vizyona uygun şekilde,...