05 / 07 / 2024

Epic Games'ten çılgın yaz indirimi!

Epic Games'ten çılgın yaz indirimi!

Dijital oyun mağazası Epic Games Store'da heyecanla merakla beklenen Yaz İndirimleri, resmen başladı. İşte indirimli oyunlar...



Epic Games, yaz mevsimini oyuncular için daha da keyifli hale getirmek amacıyla Yaz İndirimleri'ni başlattı. Dijital oyun mağazası Epic Games Store'da, birbirinden ünlü oyunlar büyük indirimlerle oyuncuların beğenisine sunuldu. Red Dead Redemption 2 ve Dying Light gibi pek çok oyun, cazip fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Yaz İndirimleri kapsamında özellikle dikkat çeken yapımlardan biri olan Red Dead Redemption 2, dünyanın en iyi hikayeli oyunları arasında gösteriliyor. Normalde 1.150 TL olan oyun, %67 indirimle birlikte sadece 379,50 TL'ye satın alınabiliyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen oyuncular, Arthur Morgan'ın çetesiyle vahşi batının tozlu yollarında unutulmaz bir maceraya atılabilirler.

280 TL değerindeki oyun Epic Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor!Futbol severlerin ilgisini çekecek olan FIFA 23, yaz indirimleriyle oldukça uygun bir fiyata sahip. Oyunun fiyatı %75 indirimle birlikte 699.99 TL yerine sadece 174.99 TL olmuş durumda. Gerçekçi futbol deneyimini sahada yaşamak isteyen oyuncular, bu fırsatı değerlendirerek kulüplerini zafere taşıyabilirler.

Epic Games Store'ın dikkat çeken indirimlerinden bir diğeri de zombi kıyameti temasını işleyen Dying Light. Geçtiğimiz günlerde Steam'de fiyatı 349 TL'ye yükseltilen oyun, Epic Games Store'da sadece 17.70 TL'ye satılıyor. Üstelik henüz zamlı fiyatı burada yansıtılmadığından, oyuncular bu indirimle daha da avantajlı bir şekilde zombi kıyametine karşı hayatta kalma mücadelesine atılabilecekler.


Geri Dön