29 / 04 / 2024

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın

Dijital oyun platformu Epic Games, her bahar olduğu gibi bu baharda da Store'da Bahar Kampanyası başlattı. Oyun severlerin merak içinde öğrenmek istediği oyunları haberimizden öğrenebilirsiniz İşte Epic Games'in bahar kampanyası kapsamında indirime soktuğu oyunlar. 



Epic Games, video oyunları geliştirme ve yayınlama konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan şirketidir. 1991 yılında Tim Sweeney tarafından kurulmuştur ve merkezi Kuzey Carolina, ABD'dedir.

Epic Games, Unreal Engine adlı oyun motorunu geliştirerek oyun geliştiricilerine lisanslama imkanı sunmaktadır. Ayrıca Fortnite adlı popüler battle royale oyununu da geliştirmiş ve yayınlamışlardır. Fortnite, ücretsiz olarak oynanabilen ve birçok platformda mevcut olan bir oyun olup, dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahiptir.

Epic Games ayrıca, oyunları Epic Games Store adlı dijital bir mağazada yayınlamaktadır. Bu mağaza, Steam gibi popüler dijital oyun mağazalarına rakip olarak çıkmış ve birçok oyun geliştiricisi tarafından desteklenmektedir. Epic Games, müşterilerine düzenli olarak ücretsiz oyunlar da sunarak oyuncu kitlesini artırmaktadır.

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın

Epic Games, Apple ve Google gibi şirketlerle yasal anlaşmazlıklar yaşamıştır. Bu anlaşmazlıkların temel nedeni, Epic Games'in kendi ödeme sistemini kullanarak App Store ve Google Play Store'dan ayrı bir şekilde Fortnite oyununu dağıtmaya çalışması ve bu nedenle bu platformlardan atılmasıdır

Dijital oyun mağazası Epic Games Store’da heyecanla beklenen bahar indirimleri sonunda başladı. Kampanya içeriğince pek çok kategoriden yüzlerce oyun, düşük ücretle satışa çıktı. Bu oyunlar arasında daha önce Steam‘de zam uygulanan The Witcher 3: Wild Hunt ve Cyberpunk 2077 gibi başyapıtlar da yer aldı. İşte indirim sırasında öne çıkan oyunlar.

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın


Geri Dön