18 / 05 / 2024

Dikey bahçe projeleri

Dikey bahçe projeleri

2011 yılından beri sadece dikey bahçeler alanında tasarım, kurulum ve bakım olmak üzere faaliyet gösteren Silvanus markası, bugüne kadar bilinen 'dikey bahçe' kavramını yeniden yorumluyor...

Münevver Yıldız: Dikey bahçeler, konut ve ticari mülklerin değerini yüzde 20 artırıyor!

2011 yılından beri sadece dikey bahçeler alanında tasarım, kurulum ve bakım olmak üzere faaliyet gösteren Silvanus markası, bugüne kadar bilinen ‘dikey bahçe’ kavramını yeniden yorumluyor.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Referans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla 180 ay vade imkanı!

“Referans” markalı projeleri ile İstanbul’a değer katmayı sürdüren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 10 peşinat,  ilk 12 ay ödemesiz, 180 ay vadeli ve aylık yüzde 0,64 vade farklı konut kredisi imkânı sunuyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ve Lal Bahçe projeleri yolda! Yeni proje!

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de de Lal Bahçe projesine hazırlanıyor. Lal Bahçe projesinde satışlar başlarken, Yeşilce Aydos projesi çok yakında satışa çıkacak..

Bahçeşehir'e 13 bin yeni konut geliyor!

Avrupa yakasının en çok gelişen bölgesi Bahçeşehir’de yeni konut projeleri de hız kesmiyor. Bölgede son 4 yılda fiyatlar ikiye katlandı.

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Referans Bahçeşehir'de teslimler 2018'de!

Kiptaş AŞ arazisi üzerinde Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir bölgenin de en çok talep gören konut projeleri arasında yer aldı.

Kayseri Organik Bahçe'nin temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kesintisiz demokrasi nöbetiyle birlikte kesintisiz hizmete devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in projeleri arasında yer alan Organik Bahçe'nin temeli yarın atılacak.

İzmir Karşıyaka'daki dikey bahçenin bakımı unutuldu!

İzmir’de, bir ihmalkarlık ve özensizlik örneği daha. Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka girişindeki dikey bahçenin bakımını unuttu! 200 bin liraya mal edilen bahçe kurudu, kamu parası heba oldu

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.

Dikey bahçe projeleri Haberi

Dikey bahçe projeleri

2011 yılından beri sadece dikey bahçeler alanında tasarım, kurulum ve bakım olmak üzere faaliyet gösteren Silvanus markası, bugüne kadar bilinen 'dikey bahçe' kavramını yeniden yorumluyor. Dikey bahçenin ne demek olduğu konusunda bazı fikir ayrılıkları olduğunu belirten Silvanus'un sahibi Münevver Yıldız, topraksız keçe üzerinde dikim metoduyla yapılan düşey bitkilendirme işine dikey bahçe dendiğini söyledi. Görsel zenginliklerin yanında, bulundukları ortama biyo çeşitlilik sağlayarak orman etkisi oluşturan dikey bahçe sisteminin konut ve ticari gayrimenkul değerlerini yüzde 20 artırma potansiyeli olduğunu belirten Yıldız, "Dikey bahçeler, mülk alıcıları için olumlu bir izlenim oluşturmaya yardımcı oluyor. Modern yapılar, binalar, rezidanslar ve otellerin çehresini yumuşatıyor, bu yapılara doğal bir karakter ve sıcak bir hava katıyor. Dikey bahçeler konut projelerinde sıkça örülen istinat duvarlarının yerini almaya başladı"...