29 / 04 / 2024

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı

Dikili Belediyesi’nin sosyal tesis hamlesi devam ediyor. Dikili Belediyesi’nin kendi öz kaynakları ile kente kazandırdığı Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Emlak vergisi ödemelerinde yeni sistem! Tüm işlemler güvenli ve hızlı yapılacak!

Keşan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Eylem Akdemir, akıllı vezne uygulaması ile emlak vergilerinin artık daha kolay ve hızlı ödeneceğini belirtti.

Dikili Belediyesi'nden büyük fırsat: Arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı'nda yer alan 22 adet arsa, arazi ve zeytinliği satışa çıkardı. Arsa, arazi ve zeytinliklerin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

Dikili Belediyesi 17 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa sahibi olmak isteyenler hemen bakın!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili Katıralanı Mahallesi'nde yer alan 17 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 5 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Dikili Belediyesi 7 arsa ve arazi satacak! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlara büyük fırsatı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, Dikili'de yer alan 7 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 8 Haziran'da yapılacak olan ihale ile ilgili detaylar...

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şile'ye millet bahçesi müjdesi!

Şile Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan Şile Değerlendirme Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şile'de inşa edilecek millet bahçesi için müjde verdi. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira desteği!

Çalışmalarına devam eden Keşan Belediyesi sosyal yardım kapsamında esnafa toplam 5 milyon lira destek sağlayacak.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı Haberi

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri törenle açıldı

Hayata geçirdiği sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik uygulamaları ile adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi, "Önce insan, önce kentlimizin mutluluğu" anlayışı çerçevesinde kente kazandırdığı yatırımlarını hizmete açmaya devam ediyor.


Tesisler Dikililerden Tam Not Aldı

CHP'li Mustafa Tosun'un göreve gelmesinin ardından başlayan yatırımlar ilçede her gün yeni bir değişim rüzgarı estiriyor. Son olarak açılışı gerçekleştirilen ve içerisinde deniz manzaralı seyir terasları, ferah restoranları ve çay bahçeleri bulunan belediye tesisleri Dikilililerden tam not aldı. Gazipaşa Mahallesi'nde denize sıfır konumda bulunan tesisin gerçekleştirilen açılış programına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Kemal Kaygül, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, Dikili Belediye Meclis Başkan Vekili Çiğdem Elibol, Dikili Belediye Meclis Üyeleri Sunay Yarar, Hüsniye Yıldırım, Adil Kırgöz, Ahmet Canseven...