18 / 05 / 2024

Dikili yeni şebeke

Dikili yeni şebeke

Dikili’ye 501 kilometre uzunluğunda yeni şebeke inşa edilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarına girmesi ile birlikte yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının son bulduğu Dikili’de şimdi de su şebekesi baştan sona yenilenecek.

Kıvanç Tatlıtuğ, İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'nin geleceği için yeni bir gayrimenkul yatırımı yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de İzmir Dikili'de 14 dönümlük arsa aldı. İşte detaylar...

10 soruda TOKİ İzmir Dikili 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Dikili projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Dikili projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Dikili 2022 ucuz konut projesi...

İzmir Dikili'ye devlet hastanesi müjdesi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Dikili'de 70 yatak kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapılacağını açıkladı. Dağ, İzmir'de inşaatı süren Bayraklı Şehir Hastanesinin de en kısa zamanda faaliyete alınacağını belirtti.

İZSU’dan Menderes’e 5,5 milyonluk yeni şebeke!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 5.5 milyon liralık yatırımla Menderes’in Çamönü, Çakaltepe, Karakuyu, Kısıkköy, Çileme ve Efemçukuru mahallelerinde içme suyu alt yapı yatırımlarına başlıyor.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

İzmir Büyükşehir’den 13 yeni saha!

Gaziemir, Çiğli, Foça, Dikili, Seferihisar, Karabağlar ve Tire’de yeni semt spor sahaları kurabilmek için çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha çok çocuk ve gencin sporla buluşmasını sağlayacak.

Bursa Yenişehir'in altyapısı yenileniyor!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde altyapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Yenişehir'e 140 kilometrelik asfalt!

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçenin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde altyapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Dikili'nin çehresi değişiyor!

Dikili Belediyesi, 7'den 70'e tüm hemşerilerine yeni ve çağdaş sosyal yaşam alanları sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam ederken, diğer yandan da mevcut sosyal yaşam alanlarını yeniden revize edip, daha donanımlı hale getiriyor.

10 Kasım'da Alsancak’ta 5 saatlik su kesintisi!

Alsancak'ta süren yeni şebeke döşeme çalışmaları nedeniyle, 10 Kasım’da saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında (5 saat) Alsancak Mahallesi’nin bir bölümünde kesinti olacak.

Dikili'ye yeni modern parklar yapılıyor!

Dikili Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde park yapım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam etti. Ekipler mahallelere yeni modern çocuk parkları kazandırdı.

Yenişehir'de alt yapı inşaatı bir yıl sürecek!

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nün İzmit Yenişehir Mahallesi'nde başlattığı altyapı şebeke çalışması hızla devam ediyor. İzmit Yenişehir Mahallesi'nde 3 cadde ve 40 sokağın altyapı inşaatı, gelecek yıl haziran ayında bitecek.

Aliağa’ya yeni şebeke hattı geliyor!

Aliağa’da Kalabak Mahallesi’nin kanal şebekesini yenilemeye hazırlanan İZSU Genel Müdürlüğü, Yeni Şakran’ı da 115 kilometrelik yeni içme suyu yeni şebekesine kavuşturacak.

Dikili yeni şebeke Haberi

Dikili yeni şebeke

İzmir’in turistik ilçesi Dikili’nin “susuz yaz” çilesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin jet müdahalesi ile son bulurken, ilçede eskiyen ve kaçaklara neden olan şebekenin yenilenmesi için de harekete geçildi.

Dikili’nin acil ihtiyaçlarını çözmek için 30 Mart 2014 tarihini beklemeden Şubat ayında çalışmalara başlayan ve Uzunburun Köyü yakınlarında açılan 7 adet kuyunun suyunu 5.5 kilometrelik yeni içme suyu hattı ile ilçeye getiren İZSU, 2014 yılı yazında Dikili’nin yaşadığı su sıkıntısına son vermişti. Sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde vakit kaybetmeden ihtiyaçları tespit ederek etüt çalışmaları yapan Büyükşehir, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan eski içme suyu şebekelerini de yenileme kararı aldı. İlçede eskiyen ve arızalar nedeniyle su kayıplarına neden olan 25 yıllık eski asbest iletim hatları ile PVC şebekelerin tamamını yenileyecek olan İZSU Genel...