27 / 04 / 2024

dikilitaş imar uygulamaları

dikilitaş imar uygulamaları

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ziyaret ettiği Dikilitaş Mahallesi' nde vatandaşlara imar müjdesi verdi. Başkan Odabaşı, imarda parselasyon çalışmaları başlayan mahallede vatandaşları bilgilendirdi. Şeffaf imar uygulaması başlıyor...

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Şişli Dikilitaş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Şişli İlçesi, Fulya(Dikilitaş) Mah. 1073Ada 41-50 parseller,1074 Ada 1,2 Parseller,1075 Ada 13-19 Parseller,1076 Ada 1, 2, 3,Parseller,1077 Ada 1,2 Parseller,1078 Ada 1 Sayılı Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıl

Beykoz'un imar sorunu çözülüyor mu?

DostBeykoz köşe yazarı Şeref Kaçmaz Beykoz'daki imar uygulamalarını kaleme aldı. İşte Şeref Kaçmaz'ın o yazısı...

Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beşiktaş ilçesi, Dikilitaş Mahallesi 17 ada 47 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Artık imar davalarından harç alınmayacak!

TBMM'ye sunulan Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile imar uygulamaları konularında açılacak davaların kamu davası sayılması ve bu davalardan harç alınmaması amaçlanıyor.

Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile imar uygulamaları konularında açılacak davaların kamu davası sayılması ve bu davalardan harç alınmaması amaçlanıyor.

Beşiktaş Dikilitaş 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Dikilitaş Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı’na (1646 Ada 55 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Karatay'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Karatay Belediyesi, ilçede yaşanan imar ve mülkiyet sorunlarının çözmek için imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hızlandırdı.

Konya Karatay’da imar uygulamaları hız kesmiyor!

Karatay Belediyesi, ilçedeki imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü amacıyla imar düzenlemelerine ve 18. madde uygulamalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İmar uygulamalarına yeni düzenlemeler getirildi!

Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun kapsamında imar uygulamalarında yeni düzenlemeler getirildi. Buna göre, ada bazında tapu sahiplerinin tamamının talebi üzerine ayrıcalıklı imar planı yapılabilecek.

dikilitaş imar uygulamaları Haberi

dikilitaş imar uygulamaları

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Odabaşı; yerinde ve vatandaşın yanına giderek anlattıkları imar planı çalışmaları sayesinde hiçbir vatandaşın haksızlığa uğramadığını söyledi. 

ŞEFFAF İMAR UYGULAMASI... 

Göreve geldikleri günden bu yana Türkiye'ye örnek olacak şeffaf bir yönetim anlayışını esas aldıklarını ifade Eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi: "Gölbaşı Belediyesi'nde esas olan mizin yanına giderek yapılacak imar vatandaşla birlikte yönetim anlayı- planı çalışmaları hakkında tek tek şıdır. Bugüne kadar birçok mahalle- bilgi veriyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak mahalle sakinleri- gözü önünde şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Amacımız Gölbaşılı hemşerilerimizin hakkının kaybolmaması için çalışmaktır. Şimdi de Dikilitaş Mahallemizde binlik imar planı çalışmaları yapılmaya başlandı. Bu nedenle sizlerle bir aradayız." dedi.


Ankara Kırmızı Beyaz...