06 / 05 / 2024

Dikmen Masis

Dikmen Masis

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi, Dikmen Masis Müdür Münferiliği ve Mustafa Yüksel Uçar Şube Müdürlüğü'nde 23 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe'de açıldı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Tiraje Dikmen’in gayrimenkulün akıbeti belli oldu!

Ressam Tiraje Dikmen’in öğrencilere burs verilmek kaydıyla İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne bıraktığı milyonlarca lira değerinde gayrimenkulün akıbeti belli oldu...

Tiraje Dikmen'in mirasına ne oldu?

Ressam Tiraje Dikmen’in evrak-ı metrukesinin sahaflarda ve müzayedelerde satıldığı iddia edildi.

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikmen Prefabrik İnşaat Reklam Elektrik Ambalaj Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Salkım tarafından kuruldu.

Dikran Masis'ten mülk sahiplerine 'kira almayın' çağrısı! 

İş adamı Dikran Masis, koronavirüs salgınıyla mücadelede herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Bin 447 kiracısından kira almayan Masis, "Ben bunu kahraman olmak için yapmadım. Ticaretin gereği buydu yaptık. Benim felsefemde batan geminin lüks kamarası olmaz" diye konuştu...

Dikran Masis 1447 kiracısından kira almayacak!

İş insanı Dikran Masis, yeni tip koronavürüs (Kovid-19) sebebiyle işleri olumsuz etkilenen 1447 kiracısından kira almayacak.

Sinop Dikmen TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Sinop Dikmen 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi için başvurular başladı.

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Masis Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Arat tarafından kuruldu.

Dikmen Masis Haberi

Dikmen Masis

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi, Dikmen Masis Müdür Münferiliği ve Mustafa Yüksel Uçar Şube Müdürlüğü'nde 23 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe'de açıldı. 


Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi adres: Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Ankara Caddesi,...