07 / 05 / 2024

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi son etap

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi son etap

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi büyükşehir meclisinde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'ndaki çalışmalarsa sona geldi.

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

Cendere Vadisi'nde kentsel dönüşüm çok hızlı ilerliyor!

Anadolu Yakası'nda Fikirtepe, Avrupa Yakası'nda ise Cendere Vadisi dönüşümün iki merkezi olarak belirlenmişti. Gecekondudan dönüşen Fikirtepe'de süreç sancılı geçerken, fabrikadan dönüşen Cendere Vadisi'nde ise hızlı bir ilerleme var.

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi son etap Haberi

Dikmen Vadisi Dönüşüm Projesi son etap


Ankara Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı çalışmalarında son aşmaya gelindi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Projeler ve dönüşümler Dairesi Başkanlığı’na Dikmen Vadisi Son Etap Proje alanında hak sahipleriyle görüşme, uzlaşma, sözleşme ve kamulaştırma işlemlerini yapma yetkisini verdi.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, 2. Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında yapılan olağan toplantısında, Projeler ve Dönüşümler Dairesi Başkanlığı’na, daha önceki Meclis Kararları doğrultusunda hak sahipleri ile görüşme, uzlaşma, sözleşme ve kamulaştırma işlemlerini yapılabilmesi için yetki verilmesini talep eden Başkanlık Yazısı oy birliğiyle kabul edildi.


Kabul edilen karar doğrultusunda Projeler ve Dönüşümler Dairesi Başkanlığı, Dikmen Vadisi Son Etap Kentsel dönüşüm ve gelişim Proje alanı içinde kalan tüm hak sahipleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin 14.01.2005 tarihli ve 215 sayılı kararı ile...