21 / 05 / 2024

Dikmen Vadisinde ne değişti

Dikmen Vadisinde ne değişti

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. Etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Sinop Dikmen'de 2 bin 280 lira taksitle 2+1! 

TOKİ Sinop Dikmen 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Dikmen'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Dikmen'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Dikmen sosyal konut projesi... 

Tiraje Dikmen’in gayrimenkulün akıbeti belli oldu!

Ressam Tiraje Dikmen’in öğrencilere burs verilmek kaydıyla İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne bıraktığı milyonlarca lira değerinde gayrimenkulün akıbeti belli oldu...

Tiraje Dikmen'in mirasına ne oldu?

Ressam Tiraje Dikmen’in evrak-ı metrukesinin sahaflarda ve müzayedelerde satıldığı iddia edildi.

Ankara Dikmen'de çöp tepe!

Dikmen’deki verici istasyonlarının çevresinde oluşan çöp tepeleri, manzaranın önüne geçti. Bölgenin döküm sahası olmadığını belirten vatandaşlar, kaçak olarak gerçekleştirilen çöp ve moloz dökümlerinin engellenmesini istedi.

Avcılar'daki dönüşüme Dikmen Vadisi modeli geliyor!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu Avcılar'da kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Avcılar kentsel dönüşümüne Ankara modeli!

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu İstanbul Avcılar'da Kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Dikmen İlkadım'da merdiven kâbusu!

Çankaya İlkadım Mahallesi Namdar Sokak’tan, Dikmen Vadisi’ne inen merdivenleri bağımlılar mesken tuttu. Mahalle muhtarı Emine Akdemir, “Mahalleli akşam 8’den sonra dışarı çıkamıyor” dedi. İşte yaşananlar...

Dikmen Vadisi'ne yabancı yatırımcılar talip oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi 4. ve 5. etap için yapılan iki ihalede müşteri çıkmadığını belirttti. Bölgeye yabancı yatırımcıların, Suudi Arabistan ve Katar'dan talip olduğunu söyledi.

Dikmen'de yol çalışması bitmeyince, araçlar mahsur kaldı!

Ankara'da yeni yapılan Dikmen Vadi Köprüsü’ne 100 metre uzaklıktaki Metin Akkuş Mahallesi sakinleri, yol genişletme çalışmaları nedeniyle mağdur oldu. Araçları apartman önlerinde mahsur kalan vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor.

Ankara Dikmen Vadisi’ne yeni model geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Dikmen Vadisi’ne yeni model geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. Etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi.

Dikmen Vadisinde ne değişti Haberi

Dikmen Vadisinde ne değişti


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikmen Vadisi’nin 4. ve 5. Etapları için yeni bir model uygulanacağını belirterek, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılacağını ve bu etapların bölüm bölüm satılacağını söyledi. Başkan Gökçek, “Dikmen Vadisi’ndeki proje alanını bölüm bölüm satacağız ve müteahhitler kendileriyle ilgili bölümleri yapacaklar. Biz ise sadece hak sahiplerinin yerlerini, konutlarını yapacağız” dedi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Akçakoca Tatil Kampı’nın açılışında gazetecilerle sohbet eden ve sorularını cevaplandıran Başkan Gökçek, 1071 Malazgirt Bulvarı’ndaki gecekondu sorunundan, Ankapark’taki yürütmeyi durdurmaya kadar, Büyükşehir Belediyesi’nin mahkeme kararlarıyla durdurulan çalışmaları konusunda yaşanan zorlukları ve süreçleri anlattı.



-DİKMEN VADİSİ’NDE YENİ MODEL MÜJDESİ


Başkent Ankara’nın prestij projelerinden biri olan Dikmen Vadisi’ndeki çalışmaların, mahkeme kararlarıyla sürekli durdurulduğunu, özellikle hak sahiplerinin mağdur edildiğini anlatan Başkan Gökçek, 4. ve 5. Etaplarda yeni bir model...