29 / 07 / 2024

Dilaver Elyakubi

Dilaver Elyakubi

Dilya Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilaver Elyakubi tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi 'nde kuruldu.

Kısa süreli konut kiralamalarında bunlara dikkat! Ceza yiyebilirsiniz!

Kocaeli Gazetesi yazarı Şükrü Dilaver bugünkü yazısında kısa süreli konut, kiralamasında önemli hususları kaleme aldı. İşte o yazı...

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilaver Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayten Aksoy tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekspres Yol Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekspres Yol Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Dilaver tarafından kuruldu.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi açıldı!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi Gen Plus Şubesi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından açıldı.

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilaver Kaya tarafından kuruldu.

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suites Pera Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Dilaver Kılıç tarafından kuruldu.

İsviçre Konfederasyonu Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçılarını arıyor!

İsviçre’de 25 Şubat 2019 tarihinde hayatını kaybeden Ümit Dilaver Ölmez’in mirasçısı ortaya çıkmayınca İsviçre Konfederasyonu arama çalışmaları yapma girişimde bulundu...

Borçları yüzünden bunalıma giren müteahhit canına kıydı!

Adana'da borçları yüzünden bunalıma girdiği belirtilen müteahhit ve otel sahibi Dilaver Ş. intihar etti.

Deren Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deren Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi GÖkçe Elif Eren ve Dilaver Boncuk ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dilaver Elyakubi Haberi

Dilaver Elyakubi

Dilya Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilaver Elyakubi tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.


Dilya Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...