04 / 05 / 2024

Dilek Hanif evleri

Dilek Hanif evleri

Modacı Dilek Hanif, geçen yıl İstanbul-Arnavutköy'den Rumelihisarı'ndaki bir eve taşınmıştı. Modacı, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Ev, ikinci derece tarihi eser; Korunması Gerekli Kültür Varlığı olarak tespit edilmiş.

Dilek Hanif evinin kapılarını Alem Dergisi'ne açtı!

Tasarımcı Dilek Hanif, Rumelihisarı'ndaki 4 katlı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Hanif'in evinde en sevdiği köşe diye bir şey yok, çünkü onun için her köşe ayrı anlam taşıyor.

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri'nde kat malikleri dilekçe verdi!

Alikahya Kavanium İztop Park Evleri site sakinleri İztop Kooperatifi'nden oluşan site yönetiminden memnun olmadıkları için kat malikleri olarak yeniden site yönetimi oluşturulması için toplu olarak dilekçe verdi.

Lojmandan çıkış dilekçesi!

Kamu görevlilerine tahsis edilen konutlar lojman evleri olarak karşımıza çıkıyor. Kamu çalışanları, görevleri sona erdikten sonra bu evleri taliye ediyor. İşte lojmandan çıkış dilekçesi örneği..

Dilek Hanif evinin kapılarını Instyle Home ekibine açtı!

Dilek Hanif’in, kızları Dilhan, Hande, köpekleri Mimi ve Lili ile geçen yıl taşındığı Rumelihisarı’ndaki ikinci derece tarihi eser ev, tıpkı ünlü modacının kıyafet tasarımları gibi şık ve zarif ayrıntılara sahip.

Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Modacı Dilek Hanif, geçen yıl İstanbul-Arnavutköy'den Rumelihisarı'ndaki bir eve taşınmıştı. Modacı, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Ev, ikinci derece tarihi eser; Korunması Gerekli Kültür Varlığı olarak tespit edilmiş.

Mehmet-Dilek Birgen çiftinin evleri postmodern dekorasyonuyla dikkat çekiyor!

Mehmet - Dilek Birgen çifti, dekorasyon konusunda sınır tanımıyor. Ünlü çiftin Bebek'teki evlerini ziyaret edenlerin dikkatini çeken ilk şey, salonun başköşesine serili leopar postu oluyor.

Dilek Hanif defilesini tarihi saray Hotel d"Evreux'te yapacak!

Yıllardır Paris Haute Couture haftasında Türk modasını temsil eden Dilek Hanif, 2012 yaz koleksiyonunu tanıtmak üzere 24 Ocak"ta bir kez daha Fransa"da olacak

Dilek Hanif, Milano 'da butik açacak

Nişantaşı 'nın ardından Ankara 'daki Harvey Nichols 'a giren modacı Dilek Hanif, hedefinin Milano 'da da butik açmak olduğunu dile getirdi

Dilek Hanif, Arnavutköy'deki evini Harper's Bazaar'a açtı!

Türkiye'yi uluslararası moda platformunda temsil eden tasarımcı Dilek Hanif'in Arnavutköy'deki evi, Hanif'in şık ve zarif dünyasını yansıtıyor. Evinde çok mutlu olduğunu söyleyen ünlü tasarımcı 'İşim bitince koşa koşa eve geliyorum' diyor

Dilek Hanif Nişantaşı'nda butik dekore etti!

Dilek Hanif, Nişantaşı 'nın en ‘özel ' binalarından tarihi Ralli Apartmanı 'nda, kendisine ait 350 metrekarelik bir dairede yıllardır hizmet veriyor. Ünlü modacı, geçtiğimiz günlerde bir alt katındaki daireyi de kiraladı...

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken bitti

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanandan 6 ay önce tamamlandı.

Dilek Hanif evleri Haberi

Dilek Hanif evleri

Modacı Dilek Hanif, geçen yıl İstanbul-Arnavutköy'den Rumelihisarı'ndaki bir eve taşınmıştı. Modacı, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Ev, ikinci derece tarihi eser; Korunması Gerekli Kültür Varlığı olarak tespit edilmiş. Aslına sadık kalınarak restorasyon yapıaln Boğaz manzaralı ev, dört katlı. 400 metrekarelik bir bahçeye sahip. Dilek Hanım çok şık hasır takımlarla döşemiş verandayı. Giriş katında mutfak, yemek odası, misafir tuvaleti ve salon var. Üst katta modacının kızları Dilhan ve Hande'ye ait birer yatak odası bir giyinme odası ve banyo bulunuyor. Çatı katı yatak odası, banyo, çalışma ve giyinme alanları ile Dilek Hanım'a ait. Girişin altındaki kat ise televizyon odası ve depo alanlarına ayrılmış.