05 / 05 / 2024

Dilek Holding nereye otel yapacak

Dilek Holding nereye otel yapacak

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te, iki yeni yatırım daha yapacak. Şehir otelciliğine verdikleri öneme dikkat çeken Dilek Holding Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, Levent projesinde sadece işletmeyi üstleneceğiz, herhangi bir yatırımımız yok...

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İskender Dilek vefat etti! 

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek hayatını kaybetti. 

Çeşme Sheraton Oteli değişiyor! Çatı katı 15 milyon Euro!

Son dönemde birçok şirketin yeni gayrimenkul projeleri başlattığı Çeşme’de, bir yenilik de Dilek Holding’in olan Çeşme Sheraton Oteli’nde gerçekleşecek... 

Dilek Özdemir, Eroğlu Gayrimenkul Satış Grup Müdürü oldu!

Eroğlu Holding’e bağlı Eroğlu Gayrimenkul'de Satış Grup Müdürlüğü görevine Dilek Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak Prosell Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nereye verilir?

Konut kredisi dosya masrafı iadeleri hakkında alınan Yargıtay Kararları gereğince, bankaların ne için aldıklarını açıklayamadığı ve gerekli olmadan alınan dosya masrafları iade ediliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iade dilekçesi nereye verilir?

İskender Dilek: Otellerin röntgenini çekeceğiz!

Turizmin güçlü oyuncularından Dilek Holding, bilişim sektörüne girdi. Online itibar programı Trust You'nun tek yetkilisi olduklarını belirten İskender Dilek "Otellerin röntgenini çekeceğiz" dedi..

Dilek Holding Marmaris'te yeni otel açacak!

Dilek Holding, 14 binin üzerinde otelin kullandığı analiz ve itibar yönetimi programı Trust You’yu Türkiye’ye getirdi. Otellerin çorbadan manzarasına kadar her detayının analiz edildiği yazılımla hedef ilk yıl 1.000 otele ulaşmak.

Ecrimisil ihbarnamesine itiraz nereye yapılır?

Ecrimisil işlemine karşı, işgalci tebliğ tarihinden itibaren otuz gün içinde bir dilekçeyle müracaat edilerek düzeltme talebinde bulunulabiliyor. Peki, ecrimisil ihbarnamesine itiraz nereye yapılır? İşte ecrimisil itirazları..

Trust You ile turistler yorumlara bakıp kalacağı oteli seçecek!

14 binden fazla otelin kullandığı müşteri yorum ve analiz programı Trust You, Dilek Holding ile Türkiye'ye girdi. Tatilciler yorumlara bakıp kalacağı oteli seçecek..

Reddi miras dilekçesi nereye verilir?

Mirasçılara her zaman taşınmaz mal varlığı miras olarak kalmayabiliyor, kimi zaman ödenmesi güç olan borçlar da mirasçıya kalabiliyor. Mirasçı kalan bu "mirası" reddedebiliyor. Peki, reddi miras dilekçesi nereye verilir?

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?

Eksik tapu harcı cezası ile karşılaşmak istemeyen kimseler pişmanlık dilekçesi vererek, eksik beyanı tamamlama talebinde bulunabiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir? Dilekçe nasıl yazılır?

Kooperatif kurmak için nereye başvurulur?

Kooperatif kurmak için gerekli koşulları sağlayan ortakların, ana sözleşme yaparak noterde onaylatmaları gerekiyor. Peki, kooperatif kurmak için nereye başvurulur? Kooperatif kurmak için başvuru dilekçesi nasıl yazılır?

Kat malikleri kurul kararının iptali dilekçesi!

Kat mülkiyeti kanunu gereğince alınan kat malikleri kurul kararının iptali için ne yapılması gerekiyor? Kat malikleri kurul kararının iptali dilekçesi ile nereye müracaat edilebilir? İşte yanıtı..

Dilek Holding nereye otel yapacak Haberi

Dilek Holding nereye otel yapacak

Dilek Holding, Levent ve Marmaris'te, iki yeni yatırım daha yapacak. Şehir otelciliğine verdikleri öneme dikkat çeken Dilek Holding Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan, "Levent projesinde sadece işletmeyi üstleneceğiz, herhangi bir yatırımımız yok. Marmaris'te ise yapılacak yatırımın yüzde 35'i özkaynak olacak. O bölge için bir de marina maliyeti olacak. Onun dışında 100 milyon TL'lik bir bütçe ayırdık. Projeler 2015 ve 2016 yıllarında hayata geçecek" dedi. Pera'daki otel için 2015 yılında 'Yılın Franchise Ödülü'nü; Şişli'deki otel için ise 2016 yılında aynı ödülü almak istediklerini belirten Turan, Radisson Blu Pera'da geçen yıl yüzde 77 olan doluluk oranını yüzde 80'e çıkaracaklarını kaydetti. Oda fiyatlarını da değerlendiren Turan, "2012'de oda fiyatları 354 TL iken 150 euro'ya tekabül ediyordu; geçtiğimiz yıl, 380 TL olmasına rağmen...