11 / 05 / 2024

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden GYO Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte proje ile ilgili detaylar ve son dakika gelişmesi...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Bonita Öveçler'de 2+1'ler 6 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bonita Öveçler projesinde 2+1 ve 4+1 konutların satışları devam ediyor. Peki Bonita Öveçler'de konut fiyatları ne kadar? Taksit ile ödeme seçeneği var mı? İşte Bonita Öveçler projesi ile ilgili merak edilenler...

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

81 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 3 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik ev fiyatları pandemiden sonra popüler olan konut tipiyken, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra yeniden gündeme geldi. İşte Prefabrik evlere dair merak edilenler!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkak Kardeşler Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramez Al Kak tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Kardeşler Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vehbi Koç tarafından kuruldu.

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Emre Dinçer, Çağatay Dinçer ve Yusuf Arslan ortaklığında kuruldu.


Dinçler Gayrimenkul Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü yapı inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak satmak,aracılık etmek.İş bu niteliğe haiz olmayan alanlar üzerinde,amacına uygun hale getirmek için tüm işlemleri tesis etmek.Bu alanlar üzerinde gerekli tüm yapı işlerini yapmak.Bu ilgili yerleri ister yapı faaliyeti yapıp satmak, kiralamak.Başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yapı endüstrisinde kullanılan her türlü inşaat malzemesi nalburiye malzemeleri, kimyevi boya, kum,çakıl, mermer, taş, kireç bilumum yapı elemanları mamul malzeme tesisat ve her türlü...