08 / 05 / 2024

Disneyland kapanacak mı

Disneyland kapanacak mı

Avrupa'nın en çok turist çeken noktası Paris Disneyland mali zorluklarla boğuşuyor. Euro Disney isimli şirketin sahip olduğu tesis için Walt Disney 1 milyar dolarlık yardım fonu ayırdı.

Ara tatil bekleyen öğrencileri sevindirecek haber! Kasım ara tatili uzatıldı mı? 

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 9 günlük ara tatil için geri sayım başladı. Tatil planları yapan öğrencilere güzel bir haber daha geldi. Kasım ara tatili uzatıldı mı? Ara tatilin süresi ne kadar olacak? Okullar ne zaman kapanacak? İşte bu merak edilen soruların yanıtları…

Memur maaşları ne kadar olacak? Kamu işçisi ve memur maaşı arasındaki makas kapanacak mı? 

Memura verilen 22 bin lira maaş müjdesinin ardından, işçi ve memur maaşları gündem oldu. En düşük memur maaşı ile işçi maaşı arasında fark olacak mı? 

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesi! Şimdi başvurmayan sonra çok üzülür! Borcunuz saniyede kapanacak!

Borç yükünden kurtaracak tatlı son dakika müjdesin resmen verildi. Müjdeli haber GarantiBBVA'dan geldi. Şimdi başvurmayan sonra dizini döver. Borcunuz 5 dakika içinde kapacak. İşte detaylar...

Bakan Kirişci’den planlı üretim açıklaması: İstediğimi ekerim devri kapanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal üretimde daha planlı olunması gerektiğini ve bu hedefe ulaşmak için her türlü sevk ve idarenin bakanlık tarafından yürütüldüğü bir çalışma sürecine girdiklerini açıkladı. Kirişci, “İstediğimi ekerim devri kapanacak” dedi.

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

Rusya-Ukrayna savaşı Laleli esnafını da etkiledi: Kepenkler kapanacak mı?

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022?

AVM'ler yılbaşında açık mı 2022 sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2022? Alışveriş merkezleri yılbaşında açık mı 2022? AVM'ler yılbaşında kaçta açılacak? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanacak?

Kripto para devri kapanacak mı?

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, büyüklüğü 3 trilyon doları aşan kripto para piyasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zelyut, ''Müzik durduğunda umarım bunların yatırımcıları oturacak bir koltuk bulur'' diye konuştu.

Hangi AVM’ler kapandı 2020? İşte kapanan AVM’lerin listesi!

Çin’de başlayan ve kısa süre dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde önlem çalışmaları devam ediyor. Merak konusu olan ‘AVM’ler kapanacak mı?’ soruları üzerine, AYD'den AVM’lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı geldi. Peki hangi AVM’ler kapandı? İşte kapanan AVM’lerin listesi…

Şişli Etfal Hastanesi kapanacak mı? İl Sağlık Müdürü açıkladı!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi hakkında açıklama yaptı. Memişoğlu, "Şişli Etfal'i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Antalya'daki Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu kapanacak mı?

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Serik Dorumlar'da bulunan Şehit Öğretmen Abdullah Kara İlkokulu'nun kapatılmasına ilişkin olarak 4 soru hazırladı..

Server Holding'in eğitim kurumları kapanacak mı?

Nakşibendi Tarikatı'ndan İskenderpaşa Dergahı ilişkisiyle bilinen Server Holding'in eğitim kurumları hızlı yükselişi ile dikkat çekiyor. Peki Server Holding'in eğitim kurumları kapatılacak mı?

Atatürk Havalimanı kapanacak mı?

Hamdi Akın, Atatürk Havalimanı’nın kapanmayacağını belirterek, “Bizim 2021 yılına kadar sözleşmemiz var. 3. havalimanı diyelim ki 2019’da bitti, onun kabulleri, THY’nin hazırlanması, her şeyin hazır olması bir günde olmayacak.

Disneyland kapanacak mı Haberi

Disneyland kapanacak mı


Paris’teki büyük oyun parkıyla tanınan Disneyland’ın sahibi Euro Disney zorda... Şirket ekonomik kurtuluşu ise en büyük hissedarı WaltDisney şirketinden 1 milyar euroluk fon almakta buldu. Paris’teki en büyük Disneyland’ın sahibi olan Euro Disney’in yüzde 40’ı Walt Disney’in mirasçılarına ait. Euro Disney’in yakın bir zaman içinde borsadan çıkarılması da gündemde. 1 milyar euroluk fonun 250 milyon eurosunun şirketin nakit hesabına yatırılması, geri kalan paranın ise Disneyland’lar için yatırım olarak kullanılması bekleniyor.



275 MİLYON ZİYARETÇİ AĞIRLADI

Avrupa’nın en büyük turistlik mekanı olarak anılan Euro Disney açıldığı 1992 yılından bu yana 275 milyon ziyaretçi ağırladı. Euro Disney’in şu anda 1.75 milyar euro borcu olduğu ifade ediliyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Euro Disney Başkanı Tom Wolber, “Disneyland Paris Avrupa’nın 1 numaralı turist çeken yeri....