05 / 05 / 2024

divan adana hotel telefon

divan adana hotel telefon

Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk otelini, 1 Eylül tarihinde Adana şehrinde hayata geçiriyor.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Divan Adana Oteli'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Adana Aladağ Devlet Hastanesi inşaatı hızlandırıldı!

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Adana Milletvekili Av. Elif Doğan Türkmen'in 4 yıldır bir ilerlemenin kaydedilmediği Aladağ Devlet Hastanesi'nin yapım isinin hızlandırılması ve bir an önce hizmete alınması yönündeki çabaları sonuç verdi.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İnşaat sektörü Adana'daki fuarda buluşacak!

Adana 10. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı 2016 bugün kapılarını ziyaretçilerine açacak. Konuyla ilgili Adana Divan Otel'de fuarın tanıtım toplantısı gerçekleşti.

TSKB Adana Divan Oteli'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı

divan adana hotel telefon Haberi

divan adana hotel telefon

Divan Grubu, yurt içi ve yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Ülke ekonomisine yön veren şehirlerin başında gelen Adana’ya yeni bir dinamizm getiren Divan Adana’da, ikisi Grand Süit olmak üzere toplam 180 oda bulunuyor. Hem iş seyahatleri hem de tatil amaçlı konaklamalar için tasarlanan otel, misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunuyor. 


Görkemli mimari ve gurme lezzetler

Divan Adana, şehrin modern yüzüyle uyum sağlayan görkemli mimarisi ve şık dekorasyonuyla beğeni topluyor. Otelde, Divan’a özgü tatların sunulduğu Divan Pub ve pastane lezzetlerinin yer aldığı Divan Patisserie bulunuyor. Ayrıca, nefis manzaralı The Roof Bar, iş yemeklerine ve dost sohbetlerine ev sahipliği yapıyor.


Misafirler için her türlü konforun düşünüldüğü Divan Adana’da, tam donanımlı bir Spa ve Fitness Merkezi hizmet veriyor.  İş toplantıları için otelde, farklı büyüklüklerde...