24 / 05 / 2024

divan adana projesi

divan adana projesi

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Divan Adana otel projesinin elektrik işlerini Kart İnşaat ve Dekorasyon Ltd. Şti. yapacak...

TSKB GYO, Divan Adana'nın inşaatına başladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana otel yatırımı inşaat çalışmalarına başladı.

Teknik Yapı Divan Residence'ta peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Divan Residence projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Divan Residence'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Divan Residence projesi ile ilgili ayrıntılar...

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Adanalılara 682 yeni konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, merakla beklenen Adana projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Adana projesinde 682 konut yer alacak.

TOKİ Adana 2022 projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Adana 2022 ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Adana sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek tüm detaylar açıklandı. 2022 TOKİ Adana ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana 2022 başvuru şartları…

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

TOKİ Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İhalesi bugün gerçekleştirilecek olan projede 333 konut yer alacak.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

divan adana projesi Haberi

divan adana projesi

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 Ada, 143 Parsel'de geliştirilmekte olan 5 yıldızlı ve yaklaşık 200 odalı otel projemizin (Divan Adana) inşaat çalışmaları kapsamında Mimari İnce İşler ve Elektro-Mekanik İşler ihalesi sonuçlandırılmıştır. Buna istinaden, Bilici Yatırım-TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı olarak Mimari İnce, Elektrik ve Mekanik İşleri için Kart İnşaat Dekarasyon Ltd. Şti. ile sözleşme imzalanmıştır.


Konu ile ilgili somut gelişmeler oldukça kamuya açıklama...