05 / 05 / 2024

divan grubu kayseri otel

divan grubu kayseri otel

Divan Grubu’nun yurtiçindeki büyüme ivmesi hızlanarak devam ediyor. Grup, İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden Kayseri’de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Express Kayseri’nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Divan Kuruçeşme 2022'de açılıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde KOÇ Holding’e bağlı Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk'un otel yatırımlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kayseri Aksubağları alt gelir TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Aksubağları  orta gelir grubu projesi için başvurular 13 Ocak'ta başlıyor.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayseri İncesu alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Divan Grubu'ndan Cizre'ye yatırım!

Koç Topluluğu'nun turizm sektöründeki markası olan Divan Grubu işletmeciliği yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Divan Grubu'ndan Cizre'ye yeni yatırımlar geliyor.

Divan Oteli Cizre'de açıldı!

Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhasek katıldı. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası yarın!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konutun kurası yarın çekilecek. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir Grubu kurası ne zaman?

TOKİ  Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için kura tarihi belli oldu. 

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları sona eriyor!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında yer alan 121 konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

Kayseri Mimarsinan Mahallesi “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 121 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

divan grubu kayseri otel Haberi

divan grubu kayseri otel

Ülke ekonomisinin lokomotif şehirlerinden Kayseri, yeni bir Divan Grubu projesine ev sahipliği yapıyor. Yatırımı Kaan İnşaat tarafından gerçekleştirilecek olan otelin işletmeciliğini ise Divan Grubu üstleniyor. Yatırımcıların ve Divan Grubu yöneticilerinin imzalarıyla temelleri atılan projenin, 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.


126 odasıyla hizmet verecek Divan Express Kayseri’nin proje maliyetinin ise 12.000.000 USD olması öngörülüyor.


Esentepe Mahallesi, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı’nda konumlanacak olan Divan Express Kayseri, Kadir Has Stadyumu’na 700 m. ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne 5 km. mesafede...