03 / 05 / 2024

divriği toki başvuru tarihleri

divriği toki başvuru tarihleri

TOKİ Sivas Divriği projesinde yer alan 135 adet adet daire için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

TOKİ'den 81 il için son dakika yeni konut müjdesi geldi! İşte TOKİ başvuru şartları 2024!

TOKİ'den 81 il için son dakika müjdesi geldi. Peki TOKİ 2024 başvuru şartları ne? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı! Tam 216 kişi alınacak!

​​​​​​​Trakya üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru şartlarını açıkladı. Tam 216 kişilik kadro için aranan şartlar haberimizde yer alıyor.

Türk Telekom personel alımı yapacak! KPSS 'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Yeni bir iş fırsatı duyurusu yapıldı! İş arayanlar dikkat! KPSS şartı aranmadan ve deneyim gerekliliği olmadan işe alım yapılacak. Kurum personel alımı yapacak! KPSS'siz deneyimsiz dolgun maaşı iş için başvuru detayları!

Kızılay Şubat ayı için memur alımına başladı! Hemen Kızılay’da KPSS’siz memur olun! İşte başvuru şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını açıkladı. Farklı alanlarda yapılacak olan alımlar için başvuru şartları da belli oldu. İşte detaylar!

2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi! Mazot gübre desteği nasıl alınır?

Mazot gübre desteği başvuru tarihinde sona yaklaşılıyor. İşte 2023 mazot gübre desteği son başvuru tarihi!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasında arsalara 67 bin, iş yerlerine 20 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim kampanyası çerçevesinde son dakika gelişmelerini paylaştı ve "Arsa için başvuran vatandaşımızın sayısı 67 bine, ilk iş yeri için başvuru sayısı da 20 bine ulaştı." açıklamasında bulundu.

divriği toki başvuru tarihleri Haberi

divriği toki başvuru tarihleri

TOKİ Sivas Divriği projesinde yer alan 135 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Projede yer alan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek dairelerin satış işlemleri 20 Şubat - 30 Mart 2018 tarihleri arasında ilgili Bankanın Divriği Şubesi tarafından yapılacak.

TOKİ Sivas Divriği projesinde en düşük konut bedeli 89 bin 429 TL, en yüksek konut bedeli ise 170 bin 914 TL olarak belirlendi.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Divriği TOKİ'de 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

En düşük peşinat bedelinin 10 bin 731 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 34 bin...