03 / 05 / 2024

Diyarbakır 2015 yatırımları

Diyarbakır 2015 yatırımları

Diyarbakır'da eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve çocukların daha rahat sınıflarda eğitimi görmelerini sağlamak amacıyla derslik yapımına hız verildi, özellikle kentin yeni yerleşim yerlerindeki sıkıntıyı gidermek amacıyla yapılan yeni okullar hizmete gir

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

TOKİ’den Diyarbakır’a 2 milyar 285 milyon liralık yatırım!

TOKİ'nin Diyarbakır’da hayata geçirdiği 2 milyar 285 milyon liralık yatırımların toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Diyarbakır'da Belediye bütçesinin yüzde 78'ini yatırıma harcandı!

Altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında bütçesinin yüzde 78'ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine harcadı. Belediyenin gerçekleştirdiği yatırımların bazıları şöyle...

Diyarbakır Büyükşehir bütçesinin yüzde 78’i yatırıma harcandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 15 bin kilometrekarelik hizmet ağında 13 kırsal, 4 merkez ilçe ve 1042 köyde temel hizmetlerini aralıksız sürdürerek, bütçesinin yüzde 78’ini yatırım, mal ve hizmet giderlerine ayırdı.

Diyarbakır 2015 yatırımları Haberi

Diyarbakır 2015 yatırımları

Diyarbakır'da eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve çocukların daha rahat sınıflarda eğitimi görmelerini sağlamak amacıyla derslik yapımına hız verildi, özellikle kentin yeni yerleşim yerlerindeki sıkıntıyı gidermek amacıyla yapılan yeni okullar hizmete giriyor. Bu yıl kentteki derslik sıkıntısının giderilmesi ve Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TECKî) sınavından sonraki yerleştirme sorunlarının teki ar yaşanmaması için merkez ve ilçelerinde 705 derslikli 66 okul tamamlanarak. eğitim yuvası haline geldi. 


Çocukların daha temiz, öğrenci sayısının daha az olduğu ortamlarda eğitim ve öğretim vermeye çalışacaklarını dile getiren Kendal. geçen yılın başında okulların, özellikle de ortaöğretimdeki  okulların az olmasından dolayı ciddi sıkıntılar yaşandığını bildirdi. Kendal. 

özellikle temel eğitimin 12 yıla çıkarılmasıyla bütün öğrencilerin kayıtlı olduğunu, dolayısıyla ortaöğretimde okul ihtiyacı sayısında ciddi artış yaşandığını aktararak. "TEOG sınavı yerleştirmelerinden yaşanan sıkıntıların önümüzdeki...