13 / 05 / 2024

diyarbakır 223 yatırım açılışı ne zaman

diyarbakır 223 yatırım açılışı ne zaman

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış için Diyarbakır’a geliyor. Erdoğan, 640 milyon liralık yatırım ile 223 açılış yapacak.

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

10 ayda 5 bin 105 yatırım belgesi verildi!

2018'in ilk 10 ayında 5 bin 105 yatırım belgesi düzenlendi. Bu kapsamda 131 milyar sabit yatırım yapılması ve 223 bin kişilik istihdam oluşması planlanıyor.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Diyarbakır'a iki yılda 543 milyonluk yatırım!

Diyarbakır'a son iki yolda 543 milyon liralık yatırım yapıldı. Kent adeta Doğu ve Güneydoğu'nun parlayan yıldızı oldu.

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Diyarbakır Hani'ye 164 milyon TL yatırım yapıldı!

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Göreve başladığım günden bu yana ilçemizin ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda ilçeyi geleceğe hazırlayan projeler gerçekleştiriyoruz” dedi...

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Diyarbakır OSB'ye 390 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır'da yatırım yapmak isteyen yatırımcılar sıraya girdi. Diyarbakır OSB için 30 firma, 390 milyon TL'lik yatırım çalışması yapıyor.

Diyarbakır'a 400 milyon liralık yatırım!

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde 400 milyon liralık yatırım hayata geçecek. DİSKİ tarafından yapılacak yatırıma Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından da destek sağlanacak.

diyarbakır 223 yatırım açılışı ne zaman Haberi

diyarbakır 223 yatırım açılışı ne zaman

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da yapılan yatırımların toplu açılışını yapmak üzere kente gelecek. Yapılacak törenle toplamda 640 milyon lira maliyetle yapılan 223 yatırımın açılışı gerçekleştirilecek.


Merkeze bağlı Bağlar ilçesinde bulunan İstasyon Meydanı’nda 2 Mayıs saat 17.00’da yapılacak olan törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplam 223 yatırımın açılışı gerçekleştirecek.


640 milyon lira tutarındaki yatırımların açılış töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapacak. Törendeki açılışın yatırımları ve bedelleri şöyle:

"TOKİ’den Konut, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden Cami Restorasyonu” Başbakanlık’a bağlı TOKİ tarafından bin 124 konut ve ticaret merkezi yapıldı. Ayrıca dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik 768 konut, aynı bölgede ticaret merkezi ve altyapı çalışmaları gerçekleştirildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Sur ilçesinde bulunan Sultan Sasaa Türbe ve Mescidi, Lalebey Camisi, Şeyh Yusuf Camisi, Nasuh Paşa Camisi ve Ragıbiye Camii’nin restorasyonu yapıldı....