01 / 05 / 2024

diyarbakır ceylan otel

diyarbakır ceylan otel

Ceylan İnşaat, Diyarbakır'da Ceylan Park adı altında karma bir proje hayata geçiriyor. Projede otel, AVM ve ofis bulunuyor...

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Diyarbakır Sur'a 10 yeni butik otel inşa ediliyor!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonların ardından terörden temizlenen Sur ilçesinde, devlet eliyle yürütülen çalışmalarla turizme yönelik projeler inşa ediliyor.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Diyarbakır'da otel inşaatları yeniden başladı!

Yaşanan sokağa çıkma yasağı ve çatışmaların ardından büyük darbe alan Diyarbakır ekonomisi yeniden toparlanmaya başladı. Olaylarla birlikte duran çok sayıda dört ve beş yıldızlı otellerin inşaatları yeniden başladı.

Diyarbakır termal otel inşaatında sona gelindi!

Çermikli işadamları Yunus Yıldız ile Ömer Özkan’ın memleketlerine yaptığı 20 milyon TL’lik dev termal otel yatırımında sona gelindi. Özkan, Çermikli işadamlarına memleketlerine yatırım yapma çağrısında da bulundu.

Diyarbakır'da yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var!

Arzu, Diyarbakır'ın huzura kavuşması halinde yatırıma uygun olduğunu ifade ederek, "Diyarbakır'da şu anda yapımı devam eden 4 tane 5 yıldızlı otel var ama mevcut otellerde bile turizm potansiyeli yok. " dedi.

Tekzen Diyarbakır’da ikinci mağazasını açtı!

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı!

Türkiye’ nin köklü züccaciye markası Hisar, son olarak Diyarbakır Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nde açtığı yeni mağazası ile büyümesini sürdürüyor. Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

E-bebek Diyarbakır'da ilk mağazasını açtı!

E-bebek, Diyarbakır'da ilk mağazasını "dün açtı. Ceylan Karavil Park AVM'de açılan ebebek, 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlılara özel kampanyalar sunuyor. Diyarbakır'da ilk mağazasını Ceylan Karavil Park AVM'de açtı

Fenerium, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açıldı!

Mağaza sayısını her geçen gün arttırarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, Diyarbakır'da yeni şubesini açtı. Daha fazla şube açmaya devam edilecek.

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM açılışı bugün gerçekleşti!

Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, bugün etkinliklerle açıldı. 150 milyon dolarlık yatırımla, 55 dönüm üzerinde yer alan Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Diyarbakır Şanlıurfa Bulvarı'nın en önemli kavşağında konumlandırılıyor.

diyarbakır ceylan otel Haberi

diyarbakır ceylan otel
Ceylan İnşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından Diyarbakır'da büyük bir alışveriş merkezi yapılacak. Ceylan Park projesi karma olarak tasarlanıyor ve 55 bin metrekare arsa alanı üzerinde 3 katlı olarak yükseliyor. Projenin içerisinde ayrıca Ceylan Otel, çok katlı ofis kulesi ve 70 bin metrekare kiralanabilir alan...