02 / 05 / 2024

Diyarbakır Çüngüş oteli

Diyarbakır Çüngüş oteli

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ'den 112 ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çüngüş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çüngüş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çüngüş 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Diyarbakır Çüngüş'te ücretsiz pansiyon inşa edildi!

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Diyarbakır Anne Oteli Projesi başladı!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Fatma Betül Sayan Kaya, bölgedeki projeleri anlattı. Kaya, Anne Oteli Projesi’ni başlattıklarını belirtti.

Diyarbakır'a yeni kayak merkezi yapılacak!

Kış aylarının büyük bölümünü kar altında geçiren Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde belediye tarafından ilçeye ve bölgeye kayak merkezi kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Türkiye’nin ilk güvercin oteli Diyarbakır’da açıldı!

Diyarbakır'da, güvercin meraklıların ihtiyacını karşılayacak ilk güvercin oteli açıldı. 25 odalı güvercin otelinde yüzlerce güvercin barınırken, günlük bakımları yapılan kuşlar için sahiplerinin aylık 150-200 lira ücret ödediği öğrenildi.

Diyarbakır Çüngüş’ün altyapısı yenileniyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet döneminden beri kanalizasyon şebekesi olmayan 2 bin 500 nüfuslu Çüngüş’e 12 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşemeye başladı.

Murat Kanğın Diyarbakır'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek.

Diyarbakır Çermik ve Çüngüş’e 30 milyon liralık yatırım!

Diyarbakır Çermik ve Çüngüş'te yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Çermik ve Çüngüş’e 30 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti...

Diyarbakır Arena Stadı 2016'da tamamlanacak!

Toki tarafından ihale edilen ve inşaatı Yıldızlar inşaat tarafından sürdürülen Diyarbakır'da 33 bin kişilik stadyumunda çalışmalar sürüyor. Temel çalışmalarının tamamlandığı stadyumun 2016 yılının 7. ayında tamamlanması öngörülüyor.

Diyarbakır'daki Liluz Oteli yıkılacak mı?

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde faaliyet yürüten Liluz isimli lüks otelin işletmecisi, belediyenin birçok kez yaptığı ihtar ve para cezasına rağmen yurttaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atıyor..

Diyarbakır Liv Suithotel Ekim'de hizmete girecek!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde ekim ayında hizmete başlayacak olan Liv Suithotel, aynı zamanda ilçenin ilk oteli olma özelliğini de taşıyor.Diyarbakır Liv Suithotel'de 64 oda bulunacak.

Diyarbakır Çüngüş oteli Haberi

Diyarbakır Çüngüş oteli

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon yaptırdı. Konaklama için misafirlerden herhangi bir ücretin alınmayan pansiyonun alt katına ilçeye özellikle köylerden gelen kadınların rahatlıkla oturabileceği bir de lokal inşa edildi. 


Vaatlerinin yüzde 95’ini gerçekleştirdiğini söyleyen Arslanca,  geriye kalan 20 aylık dönemde diğer hedeflerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.


Arslanca, “O yüzden belediye binamızın üzerinde 10 yataklı bir pansiyon yaptırdık ve bu pansiyonumuzu da ücretsiz olarak halka sunmaktayız. Hemen akabinde köylerden ilçemize gelen kadınlarımızın oturabileceği bir yer yoktu ve bu durumdan ciddi anlamda rahatsız oluyorlardı. Onlar için de bir bayan lokali yaptık. İŞKUR aracılığıyla tahsis ettiğimiz iki elaman gelen kadın kardeşlerimize ücretsiz olarak çay ikramı yapmakta ve cuma günleri de yemek veriyoruz” dedi.


Son 3 yılda, 30 yılda yapılmayan hizmetin yapıldığını...