03 / 05 / 2024

Diyarbakır ev satışı

Diyarbakır ev satışı

Diyarbakır Bağlar'da yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin kaldığı açıklandı. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadı.

Diyarbakır’da 70 kişinin ev sahibi olma hayali suya düştü!

Diyarbakır’da 70 vatandaş, kendilerine vakıf evleri satıldığını iddia etti. Vatandaşlar, dolandırıcılar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Ev satıp yatırım yapmak mı, kirayla yatırım yapmak mı mantıklı?

Konut satarak yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığı merak ediliyor. 100,8 bin takipçili yatırımcı Traveler Nejo isimli bir hesap konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Peki ev satıp yatırım yapmak mantıklı mı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Diyarbakır'da 15 adet arsa ve arazi satılıyor: Yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle!

Diyarbakır Ergani Milli Emlak, Diyarbakır Ergani'de yer alan 15 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ya da 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Diyarbakır Ergani'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Fiyatları kaç TL? 

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Diyarbakır’da 8 konut ve ticari alan satışa çıkarıldı! 2 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dökmetaş mahallesinde bulunan 8 adet konut ve ticaret alanı nitelikli arsayı satışa çıkarıldı! İhale ve teklif açma tarihi 02 Şubat 2023 tarihinde saat 10.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Tapusu olmayan ev satılır mı?

Tapu bilindiği üzere resmi bir belgedir. Peki bu belge olmadan herhangi bir işlem yapılabilir mi örneğin, “Tapusu olmayan ev satılır mı?” İşte merak edilen detaylar…

Hisse tapulu ev satın alınır mı? İşte detaylar!

Hisse tapulu ev satın alınır mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki hisseli tapu nedir? İşte detaylar!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Diyarbakır ev satışı Haberi

Diyarbakır ev satışı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yapımına 4 ay önce başlanılan 1,5 kilometrelik yolun ortasında  iki katlı bir evin kaldığı belirtildi. Evin sahibi istediği ücrette anlaşamadığı için evini satmadığı açıklandı.

Mimar ve mühendislerin uzu süre çalışmaları sonucu yol başka yöne verilemeyince iş ev sahibi ile anlaşmaya kaldı. Ev sahibi ile görüşen belediye yetkilileri arasında anlaşma sağlanamadı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yoldan geçen araçlar evin önüne bırakılan trafik levhaları ile ters şeride girmek zorunda kalıyo. Çevre esnafı ise yolun bir türlü tamamlanmamasından şikayetçi durumda.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölgede kamulaştırma çalışmaları başladı. Ev sahibi Cihan Arslan ise verilen bedeli az bulması nedeni ile mahkemeye başvurdu. Yıkımı durdurmak için mahkemeye giden Arslan ile yetkililer tekrar bir araya geldi. Arslan, kamulaştırma sonrası yıkım...