28 / 04 / 2024

Diyarbakır görüşmeleri

Diyarbakır görüşmeleri

Diyarbakır ile buluşmaya geldiklerini belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Söz verdiğimiz gibi onların yıktıkları, yaktıkları her taşı yeniden imar edeceğiz'' dedi. Davutoğlu, bölgedeki her yapıyı koruyacaklarını belirtti.

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Kamu işçisinin zam görüşmeleri... Hemen bakın!

Diyarbakır'da yıkılan binalardaki kusurlara ilişkin gözaltı sayısı 53'e çıktı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınanların sayısı 53'e çıktı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Ankara'daki 9 taşınmazın ihalesi için nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulün özelleştirilmesine yönelik ihale için nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleşti. 

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Diyarbakır Gökdeleni'nin yıkımına başlandı!

Diyarbakır'da Dağkapı Meydanı'nın ıslah edileceği proje kapsamında, inşa edildiği 50 sene önce kentin ilk "gökdeleni" olarak nitelendirilen eski orduevi binasının yıkım çalışmaları başladı.

Peker GYO'nun Gravesend gayrimenkulünün satış görüşmeleri başladı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İngiltere'nin Gravesend bölgesinde yer alan gayrimenkulünün satış görüşmeleri başladı. 

Diyarbakır'da çökme tehlikesi olan binada güçlendirme çalışmaları başladı!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesindeki 7 katlı binada çökme tehlikesine karşı güçlendirme çalışmaları başlatıldı...

Diyarbakır görüşmeleri Haberi

Diyarbakır görüşmeleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Diyarbakır'daki terör saldırısını gerçekleştirenlerin kendisinin Diyarbakır'a gelmekten korkup, çekineceğini zannettiklerini belirterek, "Aziz Diyarbekirliler, biz bunlardan korkar mıyız? Biz bu alçakların saldırılarından, tehditlerinden Ulu Cami'yi, Diyarbekir'i bırakır mıyız? Siz bizi tanıdınız, biz sizi tanıdık. Allah şahit olsun, Konya ne kadar emniyet içinde olacaksa Diyarbekir de o kadar emniyet içinde olacak. Konya ne kadar huzurluysa Diyarbekir de o kadar huzurlu olacak. Konya ne kadar benim evimse Diyarbekir de o kadar benim evimdir" dedi.


Cuma namazı çıkışında Ulu Cami önünde kendisini bekleyen vatandaşlara otobüsün üzerinden seslenen Davutoğlu, sözlerine "Kudüs-ü Şerif'in kardeşi, Medine-i Münevvere'nin kardeşi aziz Diyarbakır'ın aziz hemşehrileri. Mescid-i Aksa'nın kardeşi, Bursa Ulu Cami'nin kardeşi, Selimiye'nin, Süleymaniye'nin kardeşi Ulu Cami'nin aziz cemaati, hepinizi selamların en güzeliyle selamlıyorum. Allah'ın selamı,...