15 / 05 / 2024

Diyarbakır hastane yangını

Diyarbakır hastane yangını

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır'da hastanede yangın çıktı!

Özel bir hastanenin üst katında başlayan yangın nedeniyle hastalar, ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. Yangın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının nedeni belirlenemedi.

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Diyarbakır'da dönüşüm hız kesmiyor!

Diyarbakır'da dönüşüm hızla devam ediyor. Başlatılan ve yapımı hızla devam eden projelerle Diyarbakır yeniden dirilecek.

Diyarbakır'daki surların restorasyonuna uluslararası medya manipülasyonu!

DW Türkçe ve BBC Türkçenin, Diyarbakır Benusen Mahallesi'nde yer alan tarihi surların dış çeperine bitişik gecekonduların yıkımı amacıyla yapılan kamulaştırmayla mahalle sakinlerinin mağdur edildiğine yönelik haberin manipülasyon olduğu bildiriliyor...

Diyarbakır Silvan Barajı'nın gövde dolgusu yarın tamamlanacak!

Diyarbakır'ın "çılgın projesi" olarak bilinen Silvan Projesi kapsamında hayata geçirilen Silvan Barajı'nın gövde dolgusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla tamamlanacak...

Diyarbakır için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır ili sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nın inşaatı hızlandı!

Diyarbakır’ın Kulp İlçesi'nde inşa edilen otogar projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. En önemli aşamaları tamamlanan projede ince işçiliğe geçiliyor.

Mardin ve Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

“Diyarbakır-Mazıdağı (Mardin) İltisak Hattı Projesi” Kapsamında Mardin ve Diyarbakır illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı..

Diyarbakır Kurtalan arası 2 saate indi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 5. Bölge Müdürlüğü, son durak Kurtalan’da raylar ve traversler yenilendi. Yapılan yenileme çalışmaları ile daha önce 4-5 saat süren Diyarbakır Kurtalan arasının 2 saate indiği belirtildi.

Diyarbakır kentsel dönüşümle yenileniyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Serpil Yılmaz, 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Diyarbakır'daki imarı, kentsel dönüşüm ve projeleri anlattı.

Diyarbakır kentsel dönüşümle ihya edilecek!

Diyarbakır'da kısa ve uzun vadeli projeler Belediye Başkanı Cumali Atilla'ya sunuldu. Projelerin içinde çarpık kentleşme alanları olan Şehitlik, Bağlar ile Seyrantepe alanlarının ihya edilmesi de yer alıyor.

Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı Diyarbakır'ı sevindirdi!

Başbakan Yıldırım'ın onayı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı" projesinin 2016 Yılı Yatırım Programı'na alınması Diyarbakır'da sevinçle karşılandı.

Diyarbakır hastane yangını Haberi

Diyarbakır hastane yangını


Diyarbakır'da özel bir hastanede çıkan yangın nedeniyle hastalar, başka hastanelere kaldırıldı.


Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.


Olay yerine gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın başka katlara sıçramadan söndürüldü.


Hastane yetkilileri, hastaların çok kısa sürede tahliye edildiğini belirterek, "Yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda hiç kimse zarar görmedi. Tedbir amaçlı olarak hastalar tahliye edildi"...