21 / 05 / 2024

Diyarbakır jeotermal ihalesi ne zaman

Diyarbakır jeotermal ihalesi ne zaman

Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Çınar ve Merkez ilçelerinde bulunan 3 jeotermal kaynak alanını ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihaleler 30 Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Diyarbakır'da 3 taksitle ucuz arazi fırsatı! İhalesi 24 Kasım'da! 

Diyarbakır Çınar Milli Emlak Şefliği, Diyarbakır ili, Çınar ilçesi, Eski Mahallesinde yer alan 2 adet araziyi 3 eşit taksitle satıyor. Peki Diyarbakır'daki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Diyarbakır Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Diyarbakır halkının uzun süredir beklediği 1000 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleşti. 

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'ın iki ilçesinde 2 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır jeotermal ihalesi ne zaman Haberi

Diyarbakır jeotermal ihalesi ne zaman

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA SAHASI İHALE EDİLECEKTİR


Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


1 - İlimiz, Çınar İlçesi, Halkapınar Köyü mevkiindeki jeotermal kaynak arama sahasına ait 3 (Üç) yıllık arama hakkının verilerek ruhsatlandırılması işi 5686 Sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve söz konusu Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliği'nin 17. maddesi hükümleri doğrultusunda 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi hükmü gereğince Açık Teklif Arttırma usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.

2 - İhale edilecek jeotermal kaynak arama sahası.

İli                            : Diyarbakır                            Alan                     :...