29 / 04 / 2024

Diyarbakır kapalı otopark projeleri

Diyarbakır kapalı otopark projeleri

Diyarbakır Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, “Eski Doğum Hastanesi olarak bilinen alanda, 720 araçlık kapalı otopark yaptık. Bu kapalı otopark yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak" dedi

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Diyarbakır Kulp Otogarı'nda çalışmalar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 478 bin TL ihale bedeliyle kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 594 metrekare alan üzerinde hayata geçireceği Kulp Otogarı’nda çalışmalar başladı.

Manisa Gördes'e kapalı otopark ve pazaryeri projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesini kazandırıyor. 7 bin 551 metrekare alana sahip olan proje hazırlandı.

Diyarbakır Yanişehir'e 720 araç kapasiteli otopark yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kentin otopark sorununu çözmek için Yenişehir ilçesinde inşa ettiği zemin artı iki kattan oluşan 720 araç kapasiteli çok katlı otopark hizmete girdi.

Diyarbakır'daki 720 araçlık otopark hizmete giriyor!

Diyarbakır Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, “Eski Doğum Hastanesi olarak bilinen alanda, 720 araçlık kapalı otopark yaptık. Bu kapalı otopark yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak" dedi

Diyarbakır Büyükşehir'den 48 milyon TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2015 yılında temelini attığı Dini Kültür Merkezi, Kapalı Spor Salonu, 450 Evler ve Bağcılar Kreşi, Çocuk ve Gençlik Merkezi ile Mahabad Bulvarı düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır'da çok katlı otoparkın yapımı tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, günde 100 bin aracın trafiğe çıktığı kentte otopark sorununu gidermek amacıyla inşa ettiği çok katlı otoparkın yapımını tamamladı.

Diyarbakır Kapalı Spor Salonu Aralık'ta açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayında inşaatına başladığı 1000 kişilik Kapalı Spor Salonu, tamamlanma aşamasına getirildi. Gençlere ve çocuklara hizmet verecek Spor Salonu, aralık ayında hizmete açılacak.

Diyarbakır'daki bin kişilik kapalı spor salonu Aralık'ta açılacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin mart ayında inşaatına başladığı bin kişilik kapalı spor salonu, tamamlanma aşamasına getirildi. Gençlere ve çocuklara hizmet verecek spor salonu, aralık ayında hizmete açılacak.

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak.

Diyarbakır kapalı otopark projeleri Haberi

Diyarbakır kapalı otopark projeleri


Altyapı ve üstyapı yatırımlarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl temiz, konforlu ve erişilebilir ulaşım hizmeti için 59’u doğalgazlı olmak üzere 69 otobüs alarak, toplu taşıma hizmet kapasitesini artırdı. Kent içinde 129, 13 kırsal ilçede 37 otobüsle hizmet verdi, duraklar yaptı, trafik levhaları yerleştirdi, 720 araç kapasiteli otoparkı tamamlandı. Belediye, bu yıl Akıllı Kavşak Sistemi’ni, Trafik Eğitim Merkezi’ni hayata geçirecek, Hafif Raylı Sistem için görüşmelerini sürdürecek.


Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, geçen yıl yürüttükleri çalışmaları ve 2016’da yürütülecek çalışmaları değerlendirdi. Daha önce kent merkezinde 20 kilometrelik alanda ulaşım hizmetini verildiğini vurgulayan Altuğ, Nisan 2014’te yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası’yla birlikte 17 ilçede hizmet verilmeye başlandığına işaret etti. Bu nedenle araç sayısının artırıldığını, çevreci, güvenli, konforlu ve ucuz bir toplu taşıma...