13 / 05 / 2024

diyarbakır kaplıcaları

diyarbakır kaplıcaları

Hamzalar Tekstil, Diyarbakır'ın kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yıldızlı termal tatil köyü kuruyor. 10 etapta tamamlanması planlanan proje, toplam 200 milyon dolara mal olacak...

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi!

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Kırşehir Karakurt Kaplıcaları turizme kazandırılacak!

KIRŞEHİR Valisi Necati Şentürk, Karakurt Kaplıcalarının sağlık turizmine kazandırılacağını söyledi. Karalar Köyünde bulunan Karakurt Kaplıcalarının bulunduğu alanda İl Özel İdareVali Necati Şentürk, gazetemizin yayınlarını değerlendirdi.

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı restore edilecek!

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı'nın aslına uygun restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Çermik Melike Belkıs kaplıcaları bünyesinde bulunan hamamın aslına uygun restore edileceğini belirtti.

My Yıldız, Diyarbakır Çermik'teki otelini Kasım'da açacak!

Diyarbakır OSB'de 3 bin metrekaresi kapalı, 10 bin metrekare alanda un üretimi yapan My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile bilinen Çermik'te 5 yıldızlı termal otelini kasımda açacak.

Erzincan Ekşisu Kaplıcaları restorasyona girdi!

Yaz sezonunu yoğun bir çalışma temposuyla geçirmeyi planlayan Erzincan Belediyesi, şehrin birçok bölgesinde aynı anda çalışmalarını sürdürüyor. Sütotu Rekreasyon alanında çalışmalarını sürdürürken yine aynı bölgede bulunan kaplıcaları yeniliyor.

Ekşisu Kaplıcalarının Temelleri Atıldı!

Erzincan Belediyesi kaplıcaları yeniliyor. Bölgede 1 milyon 110bin TL’lik yatırım yapmayı planlayan Erzincan Belediyesi modern kapalı kabinler inşa edeceğini belirtti. Projede 12 yeni havuz planlanıyor.

Hisar Termal Kaplıcaları açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Demirci’de yatırımı yapılan Hisar Termal Kaplıcaları’nın açılışına katıldı. Memiş, açılışı yapılan Hisar Termal Kaplıcaları’nın Demirci’ye bu anlamda büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları yeni sezona hazırlanıyor!

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kestanbol Kaplıcaları ihale edildi!

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bulunan Kestanbol Kaplıcaları, İl Özel İdaresi tarafından yıllık 140 bin lira bedelle ihale edildi. Şirket yetkilileri, 30 milyon lira yatırım yapacaklarını ifade etti.

Oylat Kaplıcaları'na 2 milyon TL'lik yatırım!

İnegöl'ün en önemli marka değerlerinden biri olan Oylat Kaplıcaları, şifalı sularının yanı sıra doğal güzellikleri ve havasıyla dikkat çekiyor. Oylat Kaplıcaları'na 2 milyon TL'lik yatırım yapıldı...

diyarbakır kaplıcaları Haberi

diyarbakır kaplıcaları


İstanbul’da 1985 yılından bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösteren Hamzalar Tekstil, Diyarbakır'ın kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yıldızlı termal tatil köyü kuruyor. 10 etapta tamamlanması planlanan proje, toplam 200 milyon dolara mal olacak. 

Proje ile doğu ve güneydoğu’nun sosyal yapısının değişeceğini belirten Hamzalar Tekstil firma sahibi Hamza Öner, “300 bin metrekare alanda, 300 devre mülk konutu, AVM, 5 yıldızlı termal kongre oteli, aquapark, kapalı ve açık yüzme havuzları, spa-wellness merkezi, sağlık merkezi, modern termal kaplıca tatil köyü, dinsel merkezi, ekolojik pazarı, etnografya müzesi, kanatlı hayvanat bahçesi, çocuk eğlence merkezi, manzara terasları, restoran, kafe ve spor olanaklarının yer alacağı bir proje hayata geçiriyoruz” dedi. 

Projeyi 2015 yılında tamamlamayı planladıklarını anlatan Öner, “10 etapta tamamlayacağımız projenin ilk etabı 20 milyon dolara mal...