15 / 05 / 2024

diyarbakır lg mağazası

diyarbakır lg mağazası

Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Fırat Bulvarı'nda Er-Pa A.Ş tarafından açılan LG Shop'un açılışına LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr Kevin CHA, LG Türkiye Genel Müdürü Mr. Calvin CHO katıldılar.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Diyarbakır Yenişehir'de müteahhit kaçtı, vatandaş mağdur oldu!

TOKİ tarafından, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Sur mağduru ve dar gelirli aileler için yapılan konutlar oturulmadan kullanılamaz hale geldi. Mağdur TOKİ sakinleri, dün site yönetimine giderek eylem yaptılar...

Diyarbakır Çölgüzeli TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesinde yer alan 1 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2019 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 43 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri!

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet konut bulunuyor.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Diyarbakır Çölgüzeli TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 222 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Diyarbakır Çölgüzeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Çölgüzeli 2. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Toys 'R' Us son 200 mağazasını kapatacak!

Toys 'R' Us geçen sene başlayan iflas ve tasfiye sürecinde sona geldi. Mart ayında kalan 735 mağazasını kapatacağını açıklayan Toys 'R' Us, cuma günü itibarıyla kalan 200 mağazasına da kilit vurarak tamamen piyasadan çekiliyor. 

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Toys "R" Us 200'den fazla mağazasını kapatıyor!

Toys "R" Us yakın zamanda iflas açıklamasının ardından 200'den fazla mağazasını kapatıyor. 

diyarbakır lg mağazası Haberi

diyarbakır lg mağazası


Türkiye'nin en büyük LP Shop'u Diyarbakır'a açıldı.


Güney Koreli Dünya devi LG'nin Türkiye'de ki en büyük LG Shop'u Diyarbakır'da açıldı. Fırat Bulvarı'nda  Er-Pa A.Ş tarafından açılan LG Shop'un açılışına LG Ortadoğu ve Afrika Bölgesi CEO'su Mr Kevin CHA, LG Türkiye  Genel Müdürü Mr. Calvin CHO katıldılar.


 Diyarbakır'da mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde faaliyet gösteren Er-Pa A.Ş tarafında açılan ve Türkiye'nin en büyük LG Shop'u olan mağazanın açılışında bir konuşma yapan LG Ortadoğu ve Afrika CEO'su Bölgesi CEO'su Mr. Kevin CHA, "Diyarbakır'ın gelişmesi bizim burada ticaretimizin gelişmesi demektir" dedi. Mr Kevin CHA "Bugün Diyarbakır'da yaptığımız bu açılışı ve Altınsak ailesini  tebrik ediyorum. Özellikle altınsak ailesine duyduğum güven çok güzel bir duyguydu. LG sizlere her şekilde destek olacaktır. Sizlerin başarısı bizlerin başarısı demek...