30 / 04 / 2024

Diyarbakır OSB altyapı ihalesi

Diyarbakır OSB altyapı ihalesi

Diyarbakır Merkez (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından, OSB alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi 33 milyon 914 bin 570 TL'ye ihale edilecek.

Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren geliyor!

Türkiye'de ulaştırma alanında çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Elazığ-Diyarbakır arasına hızlı tren müjdesini verdi. 

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Diyarbakır Karacadağ OSB için ilk adım atıldı!

Diyarbakır'da yaklaşık olarak 10 bin kişilik istihdam sağlayacak olan Karacadağ OSB için düğmeye basıldı...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

TOKİ Diyarbakır 84 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

Adil Karaismailoğlu: Diyarbakır'da 9 önemli projemiz var!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "7 milyar liranın üzerinde 18 yıldır Diyarbakır'da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Şu anda da devam eden 9 önemli projemiz var. Bunların en kısa zamanda bitirilmesi için çalışacağız." dedi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır OSB altyapı ihalesi Haberi

Diyarbakır OSB altyapı ihalesi

ALTYAPI YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Diyarbakır Merkez (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan, Diyarbakır Merkez (Tevsii) OSB alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin Adresi                       :  Diyarbakır-Elazığ Karayolu 22. Km. OSB. İdare Binası DİYARBAKIR

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı             :  Diyarbakır Merkez (Tevsii) OSB alanına ait yol, içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatlarından...