08 / 05 / 2024

diyarbakır park yatırımı

diyarbakır park yatırımı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oak Park Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Nehad N.N.K. tarafından kuruldu.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Diyarbakır’da yatırım atağı!

Diyarbakır’da tekstil ve turizmde yatırım atağı yaşanıyor. Kentte Türkiye’nin ilk tekstil organize sanayi bölgesinin temeli atıldı. 49 fabrika yatırım için hazır halde.

Diyarbakır'a iki yılda 543 milyonluk yatırım!

Diyarbakır'a son iki yolda 543 milyon liralık yatırım yapıldı. Kent adeta Doğu ve Güneydoğu'nun parlayan yıldızı oldu.

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Tarsus Park'ta yüksek getirili yatırım fırsatı!

Mersin'in Tarsus ilçesi'nde hayata geçirilen Tarsus Park projesinde 13 blokta 465 konut bulunuyor. Projede yüksek getirili yatırım fırsatı sunuluyor..

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

diyarbakır park yatırımı Haberi

diyarbakır park yatırımı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Kentin ilk meyve bahçelerini ve ormanını oluşturan belediye, bir milyondan fazla ağaç, çiçek ve çalıyı kentin muhtelif alanlarına dikerek, yeşil alan miktarını arttırdı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, 2015 yılında yürüttüğü çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Samed Uçaman yaptığı açıklamada, geçen yıl Vedat Aydın Parkı’nın hizmete açıldığını, Anıtpark ve Sanat Sokağı yenileme çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Kentin ilk Meyve Bahçeleri ve Kent Ormanı’nın oluşturulduğunu, sulama, ışıklandırma, sondaj ve altyapısının tamamlandığını kaydeden Uçaman, park, bulvar ve orta refüjlerde bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarının...