08 / 07 / 2024

Diyarbakır stadyumu sorunu çözüldümü

Diyarbakır stadyumu sorunu çözüldümü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Kayapınar Köy Pazarı inşaatında son durum!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Köy Pazarı satış alanı inşaatında sona gelindi. Pazarda köylüler, kadınlar ve ürettikleri ürünleri halka satma konusunda pazar sorunu yaşayan için yeni gelir kapısı olacak.

Diyarbakır'ın elektrik sorunu TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Diyarbakır'da bazı yerleşim yerlerinin elektrik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a iletti.

Diyarbakır Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Dairesi Başkanı Salih Kaplan, Diyarbakır'da inşaatı devam eden stadyumda incelemede bulundu. Kaplan, stat inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır Stadyumu'nun temel atma töreni ertelendi!

Diyarbakır'da inşaatı devam eden 33 bin kişilik stadın bugün yapılacağı açıklanan temel atma töreni ertelendi. Atatürk Stadı'nın ise lig bittikten hemen sonra yıktırılacağı belirtiliyor.

Diyarbakır Stadyumu'nun yapımına bu yıl başlanacak!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulundu. Gazetecilerle bir araya gelen Vali Aksoy, Diyarbakırlı sporseverlere yeni yapılacak stat ile ilgili müjdeli haberi verdi.

Diyarbakır'ın su sorunu çözüldü!

Diyarbakır'ın su sorunu çözüldü. DİSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri kenti uzun süre esir alacak susuzluğa, yoğun çalışma sonucu son verdi. Diyarbakırlı yurttaşlar gece geç saatlerde sularına kavuştu.

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözülüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla "Diyarbakır stadyum yeri" konusunda bir zirve yaptı.

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözülüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı...

Diyarbakır Stadyumu yapımındaki engellerin kaldırılması istendi!

Diyarbakır’ da faaliyet yürüten Uluslararası Girişimci ve Düşünce Derneği Başkanı Türkan Güler ve üyeleri Kayapınar ilçesinde yapılması planlanan stadyumun yapımın önündeki engellerin kaldırılmasını talep etti...

Diyarbakır'da otopark sorunu çözülüyor!

Diyarbakır'da artan nüfusla beraber araç sayılarında da hızla artış yaşanıyor. Eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir döneminde temelleri atılan otopark çalışmalarının birkaç ay içerisinde tamamlanacağını belirtiliyor...

Diyarbakır stadyumu sorunu çözüldümü Haberi

Diyarbakır stadyumu sorunu çözüldümü


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı. Büyükşehir Belediyesi imar planında “spor alanı” olarak belirlenen 307 no’lu parselde stadyum yapılacak. Yeni stadın içinde uluslar arası standartlarda olimpik yüzme havuzu da inşa edilecek.


Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, yeni stadyum yeri konusunda geçtiğimiz günlerde Valilik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’yla görüşmeler yaptı. Eşbaşkanlar, görüşmelerde stadyum için yapılan ihalenin iptal edilmemesi için alternatifler önerdi. Görüşmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın tesislerden sorumlu Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan,...