05 / 05 / 2024

diyarbakır toki rehabilitasyon merkezleri

diyarbakır toki rehabilitasyon merkezleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek. 

Diyarbakır Rehabilitasyon Merkezi ihalesi 31 Mart'ta!

Diyarbakır, Sur Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 31 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Diyarbakır Sur'a rehabilitasyon merkezi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır konutlarının 320'si tamamlanmak üzere!

TOKİ Başkanı Turan, "Diyarbakır'da inşası devam eden 4 bin 500'ün üzerindeki konutun 320'sini aralık ayının ikinci haftasına bitirip, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyular Konutları incelendi!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Üçkuyular bölgesinde, Sur ilçesinde yaşayan vatandaşların da yararlanabileceği, TOKİ tarafından yapımı devam eden 480 adet konutun şantiyesini gezdi.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 736 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Çölgüzeli mevkiinde 736 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 720 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Üçkuyu Mahallesi 720 adet konut, 1 adet cami, 3 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 720 adet konut ihalesi 27 Nisan'da!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 720 adet konut, 1 adet cami, 3 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 27 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

diyarbakır toki rehabilitasyon merkezleri Haberi

diyarbakır toki rehabilitasyon merkezleri

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımları da inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, ülke genelinde rehabilitasyon merkezleri de hayata geçiriyor.

Yeni kamu yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Diyarbakır Sur'da 40 yatak kapasiteli rehabilitasyon merkezi inşa edecek.

7560 Ada 1 Parselde inşa edilecek olan rehabilitasyon merkezi binasının ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

İhale ilanı: 
Diyarbakır İli, Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 23 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de...