25 / 07 / 2024

diyarbakır toki toplantısı

diyarbakır toki toplantısı

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) yetkililerinden kentsel dönüşüm çalışmaları ve konut projeleri hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

TOKİ Diyarbakır 4. Etap 397 konut ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu 1. Etap ihalesi 11 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir kura sonuçları 21 Mayıs haberimizde yer alıyor. Projede 800 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu sözleşme tarihleri!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesindeki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 480 adet konut bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu Alt Gelir için sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 328 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Çınar Dilaver Barajı'nın ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Diyarbakır Çınar'da Çınar Dilaver Barajı, Malzeme Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisi projesinin yapılması için ÇED toplantısı yapıalcak. Toplantı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Türk Yapı Sektörü 2017 toplantısı 28 Şubat'ta!

Türk Yapı Sektörü 2016 Analizleri ve 2017 Öngörüleri toplantısı 28 Şubat günü saat 10:00 ile 12:30 arasında gerçekleşecek. Toplantıda ekonomistler Türk yapı sektörünü değerlendirecek.

diyarbakır toki toplantısı Haberi

diyarbakır toki toplantısı


Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, TOKİ Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Sur Kaymakamı Dr. Memduh Tura, Çevre Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin ve TOKİ heyeti katıldı.


Cevat Paşa – Fatih Paşa ve Ali Paşa – Lalebey kentsel dönüşüm alanlarıyla ilgili yetkililerden brifing alan Vali Aksoy, TOKİ Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile TOKİ tarafından konut yapılması düşünülen yeni alanlar ve koordinasyon gerektiren konular hakkında bir süre görüştü.


TOKİ...