14 / 05 / 2024

diyarbakır üngüş kaymakamı fatih çelikel

diyarbakır üngüş kaymakamı fatih çelikel

Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi...

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ'den 112 ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çüngüş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çüngüş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çüngüş 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır'da konutta talep patlaması var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da kaymakam ve kamu kurumlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Kurum, Sur ilçesindeki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Diyarbakır Hani'ye 164 milyon TL yatırım yapıldı!

Diyarbakır’ın Hani İlçesi’nin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, “Göreve başladığım günden bu yana ilçemizin ihtiyaçları ve halkımızın talepleri doğrultusunda ilçeyi geleceğe hazırlayan projeler gerçekleştiriyoruz” dedi...

Cumali Atilla, Diyarbakır'daki yatırımlara hız kattı!

Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, Diyarbakır'da 20 yıldır hayata geçirilemeyen projeleri tek tek hayata geçirmeye başladı

Diyarbakır Çüngüş'te ücretsiz pansiyon inşa edildi!

Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçedeki yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Arslanca, oteli olmayan ilçeye bir pansiyon inşa edildiğini belirtti.

Diyarbakır'a yeni kayak merkezi yapılacak!

Kış aylarının büyük bölümünü kar altında geçiren Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde belediye tarafından ilçeye ve bölgeye kayak merkezi kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Diyarbakır Çüngüş’ün altyapısı yenileniyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Cumhuriyet döneminden beri kanalizasyon şebekesi olmayan 2 bin 500 nüfuslu Çüngüş’e 12 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşemeye başladı.

Murat Kanğın Diyarbakır'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

Diyarbakır'da imar planı çalışmaları süren ve 705 yataklı olması öngörülen Yenişehir Şehir Hastanesinle, 750 yataklı planlanan Uçkuyular Şehir Hastanesi'nin hizmete başlamasıyla kentte yaşanan sağlık sorunları büyük ölçüde giderilecek.

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı restore edilecek!

Diyarbakır Çermik'teki tarihi Paşa Hamamı'nın aslına uygun restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Çermik Kaymakamı Remzi Demir, Çermik Melike Belkıs kaplıcaları bünyesinde bulunan hamamın aslına uygun restore edileceğini belirtti.

diyarbakır üngüş kaymakamı fatih çelikel Haberi

diyarbakır üngüş kaymakamı fatih çelikel


Diyarbakır Çüngüş İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel, Yeniköy’de yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi. Yeniköy’de inşaatı devam eden 12 derslikli 8 yıllık okulun onarım çalışmasını inceleyen Kaymakam Çelikel, okul ile Yeniköy arasının parke taşı ile döşeneceğini söyledi. Kaymakam Çelikel, çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Kırıkhan...