30 / 04 / 2024

Diyarbakır yol bakım çalışmaları

Diyarbakır yol bakım çalışmaları

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Diclekent Bulvarı’na asfalt serdi.

Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?

Evde bakım maaşı şu sıralarda gündemde yer almaktadır. Evde bakım maaşına başvuruda bulunacak kişiler, “Evde bakım maaşı alan biri çalışabilir mi?” sorusunun da yanıtını araştırmaktadır. İşte sorulan soruların yanıtları!

23 Ekim 2022 evde bakım maaşı yattı mı? İşte 23 Ekim 2022 evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşının alınması bazı kriterlere bağlıdır. Evde bakım maaşını alan kişiler, ödemelerin yatırılıp yatırılmadığını sorguluyor. İşte 23 Ekim 2022 evde bakım maaşı yattı mı? sorusunun yanıtı!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

TOKİ Diyarbakır Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı ihalesi 27 Temmuz'da!

Diyarbakır Kralkızı-Dicle Cazibe Sulaması 4 Kısım Şebeke Yapımı İkmali İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 27 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Diyarbakır'a 180 bin ton asfalt!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayından bu yana yürütülen asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarında 180 bin ton asfalt kullandı. Belediye, asfaltlama çalışmalarının 1,5 ay daha süreceğini açıkladı.

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Diyarbakır yol bakım çalışmaları Haberi

Diyarbakır yol bakım çalışmaları

Bu yıl yol yapım, asfalt, kaldırım ve bisiklet yolları çalışmalarına 155 milyon lira ayıran Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar Diclekent Bulvarı’na 12 bin bin ton asfalt serdi. Yenişehir İstasyon Caddesi’nde başlayan asfalt çalışması, Üç Kuyular TOKİ’de ise devam ediyor. 


Asfalt sezonunu 10 Mayıs’ta açan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın çalışmaları devam ediyor. Asfalt programı kapsamında Kayapınar Diclekent Bulvarı’nın 2 bin 700 metrelik kısmına 12 bin ton asfalt serildi.DİSKİ çalışmalarının devam ettiği 150 metrelik yolun dışında bulvardaki asfaltlama çalışması tamamlandı.


Yenişehir ilçesinde ise İnanoğlu, Akkoyunlu, İstasyon ve Mehmet Akif Ersoy caddeleri asfalta hazır hale getirilirken, ekipler, İstasyon Caddesi’ni asfaltlamaya başladı. İstasyon Caddesi’nden sonra İnanoğlu, Akkoyunlu ve Mehmet Akif Ersoy caddelerine de asfalt serilecek.


Üç Kuyular TOKİ’de 6. sokak, 2 ve...