15 / 05 / 2024

Diyarbakıra modern oto sanayi sitesi yapılacak

Diyarbakıra modern oto sanayi sitesi yapılacak

Diyarbakır'da 7 bin 500 kişinin istihdam edileceği modern bir oto sanayi sitesi kurulacak. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüme halktan tam destek!

Diyarbakır’ın kanayan yarası olan Bağlar’ın değişim ve dönüşümünü gerçekleştirerek modern bir yaşam alanı yapmayı amaçlayan Kentsel Dönüşüm Projesi’ne halktan destek gün geçtikte artıyor.

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra-Ge Oto Aksesur Beyaz Eşya İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çetin tarafından kuruldu.

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Diyarbakır'a yeni modern meydan!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir ilçesinde 3 bin 360 metrekarelik alan modern bir meydana dönüştürülüyor.

Diyarbakır modern sanayi sitesine gelecek yıl kavuşacak!

TOKİ'nin üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımına başladığı modern sanayi sitesi, 2019 yılında hizmete sunulacak. 

Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl hizmete açılacak...

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ritaj Servis İnşaat Malzemeleri Et Ürünleri Oto Kiralama Reklam İhracat İthalat Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Al Attar, Abdulazız Arafeh, Bassel Arafa ve Raıd Arafeh ortaklığında kuruldu. 

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

Alaşehir Oto Terminali'ndeki iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir'de yapımını tamamlayarak hizmete açtığı modern oto terminal içerisinde yer alan 8 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıllığına kiraya verilecek.

Diyarbakıra modern oto sanayi sitesi yapılacak Haberi

Diyarbakıra modern oto sanayi sitesi yapılacak

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetimi, içinde kütüphane ve halı sahanın da yer alacağı 810 iş yeri kapasiteli yeni oto sanayi sitesinin yapılması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile protokol imzaladı.


Protokol çerçevesinde, Kayapınar ilçesinde, içinde iş yerlerinin yanı sıra cami, kütüphane, sağlık ocağı, halı saha, yüzme havuzu, sinema, çıraklık eğitim merkezi, eczane, banka ve kuaför salonunun da yer alacağı oto sanayi sitesi kurulacak.


Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Muhsin Erdoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 5 yıl önce kentin ihtiyacını karşılayacak bir oto sanayi sitesinin kurulması için çalışma başlattıklarını söyledi.


Yaptıkları görüşmeler sonucunda, TOKİ ve Hazine Müsteşarlığına ait, Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerindeki 507 dönüm arsanın imarda sanayi sitesi olarak belirlendiğini anlatan Erdoğmuş, bu alanda 810 iş...