21 / 05 / 2024

diyarbakıra yol açılıyor

diyarbakıra yol açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinin gelişine bölgelerinde toplam 36 kilometre yeni yol açacak. Böylece kent içi yolların standartları daha da artırılmış olacak.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Avrupa'nın en büyük hastaneleri Türkiye'de açılıyor!

Türkiye, sağlık alanında yapılan yenilikler kapsamında şehir hastaneleri hayata geçirmeye devam ediyor. Avrupa'nın en büyük hastaneleri sıra sıra açılıyor. 

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

TGM Trend Gayrimenkul, Diyarbakır'da açılıyor!

İnşaat, otomotiv ve sigorta sektörü ile interaktif medya alanlarında yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösteren Konya merkezli Aydın Holding tarafından kurulan ve ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri TGM Trend Gayrimenkul Diyarbakır’da açılıyor.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar bugün açılıyor!

Abideden Diyarbakır yolu istikametine doğru yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda bugün bitecek kiriş monte çalışmalarının ardından güzergah bugün trafiğe kısmen açılıyor.

Batman Mereto Dağı'na 8 kilometrelik yol açılıyor!

Batman'ın Sason ilçesinde bölgenin en yüksek rakımlı dağı olan Mereto Dağı'na İl Özel İdaresi tarafından 8 kilometrelik yol açma çalışması başlatıldı.

Malatya'da yeni yollar açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Malatya’nın batısında çevre yolu trafiğinin hafifletilmesinde önemli katkılar sağlayacak 2100 metre uzunluğunda yeni bir yol açılıyor.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Düzce'de yeni yollar açılıyor!

Düzce belediyesinin kuzey ve güney çevre yolları bağlantıları açılıyor. Uzunmustafa mahallesindeki yol açma çalışmasından sonra bu kez, Aydınpınar caddesindeki trafiğin yükünü alacak olan Ela Bahriye Oral bağlantı yolu da açılıyor.

diyarbakıra yol açılıyor Haberi

diyarbakıra yol açılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Mastır Planı dahilinde trafiği rahatlatmak ve ulaşılabilirliği artırmak amacıyla yem cadde ve bulvarlardaki yol çalışmaları sürüyor. Kayapınar'da Mezopotamya, Laleş, Diclekent, Selahattin Eyyubı ve Fırat Bulvarları, Sıpan. Nazım Hikmet, Jiyan, Dorşin Caddeleri; Bağlar'da Aram Tıgran Bulvarı, Evrim Alataş, Hashawar, Azadı, .Ahmet Kaya, Haskif, Newroz, Şengal Caddeleri; Yenişehir ilçesinde ise Mir Cembeli ve Mır Celadet Bulvarları. Hılar ve Şeyh Bedrettin Caddelerinin hizmete açılması için zemin düzeltme, kazı, dolgu ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan birçok cadde ve bulvarlarda bisiklet yolları da düzenlenecek. Diclekent Bulvarı çevre yoluna bağlanacak Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkan Turan Kapa yeni yerleşim yerlerindeki yol çalışmalarına bir aydır hız verdiklerini belirtti. Yol yapımından önce kazı ve...