22 / 05 / 2024

diyarbakıra yol kazaları

diyarbakıra yol kazaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir ilçelerinin gelişine bölgelerinde toplam 36 kilometre yeni yol açacak. Böylece kent içi yolların standartları daha da artırılmış olacak.

Sancaktepe Samandıra Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Samandıra Mahallesi, 6679 ada, 2, 3, 4, 5 parseller ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlandı!

Diyarbakır'da 1998 yılında verilen ruhsatla yapımına başlanan ve 2003 yılında 'uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı' gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kulelerde 45 gün önce başlayan tıraşlama sona erdi.

Kocaeli Kandıra'ya 19 bin metrelik beton yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında Kandıra sahillerinde beton yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Manisa Köprübaşı'nın yolları onarılıyor!

İl genelinde başlattığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt hamlesinin yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

diyarbakıra yol kazaları Haberi

diyarbakıra yol kazaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Mastır Planı dahilinde trafiği rahatlatmak ve ulaşılabilirliği artırmak amacıyla yem cadde ve bulvarlardaki yol çalışmaları sürüyor. Kayapınar'da Mezopotamya, Laleş, Diclekent, Selahattin Eyyubı ve Fırat Bulvarları, Sıpan. Nazım Hikmet, Jiyan, Dorşin Caddeleri; Bağlar'da Aram Tıgran Bulvarı, Evrim Alataş, Hashawar, Azadı, .Ahmet Kaya, Haskif, Newroz, Şengal Caddeleri; Yenişehir ilçesinde ise Mir Cembeli ve Mır Celadet Bulvarları. Hılar ve Şeyh Bedrettin Caddelerinin hizmete açılması için zemin düzeltme, kazı, dolgu ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Yapılan birçok cadde ve bulvarlarda bisiklet yolları da düzenlenecek. Diclekent Bulvarı çevre yoluna bağlanacak Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkan Turan Kapa yeni yerleşim yerlerindeki yol çalışmalarına bir aydır hız verdiklerini belirtti. Yol yapımından önce kazı ve...