01 / 07 / 2024

diyarbakırda yapılan köprülü kavşaklar

diyarbakırda yapılan köprülü kavşaklar

Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışları yapılan köprülü kavşakların üzerinde bulunan yaya üst geçitleri, Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu ışıklandırıldı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ayakta Tedavi Yapılan Özel Sağlık Kuruluşları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı...

Diyarbakır ve Mardin arasındaki köprü 24 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

Bismil ile Savur ilçeleri arasında yapılan köprüye 24 yıldır yol bağlanmıyor. 10 hükümet gören köprüye isim bile verilmedi. Köylüler ise yetkililerden köprünün neden bitmediği ile ilgili bir cevap bekliyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Şanlıurfa Karaköprü Köprülü Kavşak projesi tamamlamdı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevik Kuvvet olarak bilinen bölgede yapılacak Karaköprü Köprülü Kavşak projesini yeniden revize etti. 12 kulp ve 8 yol bağlantısı ile sinyalizasyon kullanılmadan geçişlerin sağlanacağı kavşak, yapımı ile Türkiye'de bir ilk olacak.

diyarbakırda yapılan köprülü kavşaklar Haberi

diyarbakırda yapılan köprülü kavşaklar


Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü’nce, Şanlıurfa yolu üzerinde yapılan üst geçitler ışıklandırıldı.


Geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışları yapılan köprülü kavşakların üzerinde bulunan yaya üst geçitleri, karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu ışıklandırıldı. Vatandaşlar, üst geçitlerin, yayalar için güvenli geçiş sağlamalarının yanı sıra şehrin güzelleşmesine ve daha modern bir görünüme kavuşmasına katkı sağladığı görüşünde birleşti.



Maraş...