19 / 05 / 2024

Dizayn Grup modern market

Dizayn Grup modern market

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Dizayn Grup, Dizayn’ım markasıyla ‘modern nalbur’ marketi açtı. Dizayn Grup’un İstanbul Mimaroba’daki ilk şubesinin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptı...

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Sirius Modern'de teslimler Haziran 2024'te!

Pınarlar Grup tarafından Antalya Aksu Altıntaş bölgesinde yükselen Sirius Modern projesinde teslimlerin Haziran 2024'te yapılması planlanıyor.

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İbrahim Elsayed ve Semiye Arslan tarafından kuruldu.

Volkswagen T-Cross’ta görülmemiş olay! Sadece bir ayda 23 bin lira zam yapıldı! T-Cross 8 Ağustos 2022 fiyat listesi

Dizaynındaki modern dokunuşları, göz alıcı noktaları ve fonksiyonel özellikleri ile göze çarpan Volkswagen T - Cross, geleneksel SUV tasarımı ile zamansız tasarımı alıcıları ile buluşuyor. Peki, en ucuz Volkswagen T - Cross fiyatları kaç lira oldu? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyılmazlar Dizayn Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız ve Nuh Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Grup Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Konuk kuruldu.

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Grup İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Üçer tarafından kuruldu.

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

Resim Modern'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern As Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bayrak ve Caner Deniz ortaklığında kuruldu. 

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Grup Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Özdemir tarafından kuruldu.

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Dizayn Grup modern market Haberi

Dizayn Grup modern market



İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Dizayn Grup, Dizayn’ım markasıyla ‘modern nalbur’ marketi açtı. Dizayn Grup’un İstanbul Mimaroba’daki ilk şubesinin açılışını Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptı. Açılışta Mir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları, Dizayn Grup Yönetim Kurulu üyeleri Hilmi Güler ve Kürşad Tüzmen de hazır bulundu.  


Açılışta Zaman’a konuşan İbrahim Mirmahmutoğulları, 2013 sonu hedeflerinin 10 market olduğunu ve bu sayıyı en kısa zamanda 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Bu küçük ölçekli yapı marketleri ile mahalle halkına hitap etmeyi amaçladıklarını vurgulayan Mirmahmutoğulları, “İnşası devam eden ev, otel, hastane gibi yapıların ihtiyacını karşılamakla birlikte, mahallelinin tesisat gibi ev içi arızalarını gidermeyi amaçlıyoruz. Modern bir çilingir olacağız aynı zamanda.” dedi.


Özellikle kadınların ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçladıklarını söyleyen Mirmahmutoğulları, ilk market için 500 bini stok...