06 / 05 / 2024

dizi seti için villa

dizi seti için villa

Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal, Burgazada'da görüp beğendiği 3 katlı, 5 yatak odalı yalıyı 2013 yılı sonunda 2 milyon TL'ye almıştı.

Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bana bir yardımcı lazım diyen ev hanımları için Sinbo, çok fonksiyonlu doğrama, çırpma ve buz kırma işlemini keskin bıçakları ile gerçekleştiriyor. Zamandan tasarruf ettiren küçük ev aleti ev hanımlarının yeni gözdesi haline geldi.

Aslıhan Güner dizi için Ordu’ya yerleşiyor!

Süreç Film’in yeni sezon için Ordu’da çekeceği “Kuzey Yıldızı” adlı dizinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner, Ordu'ya yerleşmek için ev arayışına girdi.

Yeni sektör: Dizi çekimleri için ev kiralama!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Özay Şendir, bugünkü yazısında dizi çekimleri için mekan kiralamanın yeni bir sektör haline geldiğini anlattı. Şendir, Boğaz gören evlerin daha çok tercih edildiğini belirtti.

Kervansaray'ın Bodrum'daki otelinin ihalesinin feshi için dava açıldı!

Kervansaray Grubu’nun Bodrum’daki otelinin icra ihalesinin feshi için dava açıldı. Davada, bir dizi iddia gündeme geldi.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den Erciyes için iki ihale!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes'e yaptığı yatırımları sürdürüyor. Erciyes'te yapılacak olan bir dizi çalışma için iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulamıyor!

Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda cemiyetin ünlü isimleri, evlerini dizi yapımcılarına kiralıyordu. Ancak şimdi işler değişmiş ve ödenen yüksek rakamlar bile ev/ yalı sahiplerini ikna edemiyormuş.

Bombardier ve Bozankaya tren seti ihalesi için el sıkıştı!

Kanadalı tren ve uçak üreticisi Bombardier ile Türkiye'nin raylı sistem firması Bozankaya, TCDD'nin tren seti ihalesi için el sıkıştı.

Mehmet Çerçi yeni projeler için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hedeflediği yeni projeler için fikir alışverişinde bulunmak ve destek almak amacıyla geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Mehmet Çerçi, Yunusemre'deki kentsel dönüşüm için Ankara'ya gitti!

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre İlçesini daha modem ve daha yaşanabilir şehir merkezi haline getirmek için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Çerçi, bu kapsamda gittiği Ankara'da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm için önlem aldı!

Türkiye, Rusya 'da yaşanan ekonomik koşullar nedeni ile düşüş beklenen sezonu kayıpsız kapatmak için bir dizi önlemler aldı.

Filinta dizisi için İzmit'te dev plato kuruldu!

İlk bölümü TRT 1'de 23 Aralık'ta ekrana gelecek olan 'Filinta' Osmanlı döneminde geçen bir polisiye dizisi. İddialı bir prodüksiyona sahip olan dizi için, İzmit'te 1850'lerin İstanbul'unu yansıtan, içinde liman bile olan dev bir plato kuruldu..

Şendere projesi için 5 milyon TL ödenek!

Ak Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, uzun zamandır DSİ-Kalkınma Bakanlığı ve İl Özel İdaresi arasında görüşmeleri devam eden sorunun çözülmesi için bir dizi görüşme yaptı.

dizi seti için villa Haberi

dizi seti için villa
Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal, Burgazada'da görüp beğendiği 3 katlı, 5 yatak odalı yalıyı 2013 yılı sonunda 2 milyon TL'ye almıştı.


İçine de 1.5 milyon TL'lik masraf yapmıştı. Ahu Aysal'ın kapısını son 2 aydır dizi yapımcıları çalıyor. Villayı aylık 20 bin TL'den kiralamak istiyorlar. Ama Ahu Aysal henüz ikna olmuş...