11 / 05 / 2024

Diztaş inşaat Yaşam Plus

Diztaş inşaat Yaşam Plus

Bağcılar Yaşam Plus Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 6 ve 13 katlı 4 blok halinde yükseliyor.

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

İntema İnşaat ve İntema Yaşam birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesinin tamamına İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde şirketin bünyesinde birleşilmesi işlemi tescillendi.

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

İntema İnşaat, İntema Yaşam ile birleşti!

İntema İnşaat'ın sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş olduğu doğrudan bağlı ortaklığı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket tarafından "devir alınması" suretiyle, şirketin bünyesinde birleşilmesine karar verdi.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Turgutreis Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Turgutreis Mahallesi’nde inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi'nin yüzde 75'i tamamlandı.

Diztaş inşaat Yaşam Plus Haberi

Diztaş inşaat Yaşam Plus

Satış süreci devam eden Bağcılar Yaşam Plus Evleri 100 adet daire ile 17 adet dükkandan meydana geliyor. Projede daire teslimlerinin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Yaşam Plus Rezidans'ta fiyatlar dairelerin konumlarına ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 24 bin 979 metrekare inşaat alanı üzerine yayılan projede daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bağcılar Yaşam Plus Evleri Diztaş İnşaat, Varol Beton ve Diril Group imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında kapalı yüzme havuzu, oyun alanları ve 130 araçlık kapalı otopark yer alıyor.


İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçirilen Yaşam Plus Residence projesi ödeme planı kapsamında yüzde 25, 30 ve 40 peşinatta, kalan bedel 24 ay vade farksız firma bünyesinde taksitlendiriliyor. 


Bağcılar Yaşam Plus Evleri nerede?

Adres: Mahmutbey Merkez Mah. İnönü Cad....