05 / 05 / 2024

dj performansı

dj performansı

İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde, Sultanahmet dahil, 9 farklı noktada TRT canlı yayını, 9 farklı noktada DJ Performansı ve yine 8 farklı noktada havai fişek gösterileri yapılacak...

Borsa İstanbul'un 10 senelik mart ayı performansı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, son 10 senenin mart aylarında karışık bir performans sergilerken, endeks ise yükseliş kaydettiği 4 ayda ortalama olarak yüzde 9,44 değer kazanmış oldu.

Yatırım araçlarının yeni hafta performansı belli oldu! Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen bakın!

Yatırım araçlarının merakla beklenen yeni hafta performansı belli oldu. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Samsung Galaxy S24+, S24 Ultra'ya benzer ekran performansı sunacak!

Samsung'un sonraki amiral gemi serisi Galaxy S24+, ekran performansı konusunda Ultra'ya yetişiyor.İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), inşaat ile bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumla beklenen gelişmeleri tek tek gösteren ve merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2023 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı. Söz konusu rapora göre inşaat sektörünün son 3 aylık performansı dikkat çekti.

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

Amiral gemisi OnePlus 12R ile performans ve görsel deneyimde sınırları zorluyor!

Akıllı telefon üreticisi OnePlus, iddialı cihazlarına bir yenisini ekliyor. OnePlus 12R modeli, güçlü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve etkileyici 120Hz AMOLED ekranıyla yüksek performansı ile gelecek.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Vivo Y27 5G: Yüksek performans ve gelişmiş özelliklerle geliyor!

Vivo Y27 5G modelinin yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. Son olarak Geekbench testinde görüntülendi ve performans raporu ve beklenen özellikler hakkında bilgi verildi.

Samsung Galaxy F54 5G, Uygun Fiyatı ve Güçlü Performansıyla Dikkat Çekiyor!

Samsung, Hindistan için özel olarak ürettiği yeni akıllı telefonu Galaxy F54 5G'yi tanıttı. Fiyat performans canavarı olarak nitelendirilen bu cihaz, Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanmayı bekliyor.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

dj performansı Haberi

dj performansı


İstanbul, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na evsahipliği yapmak için, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, Tokyo ve Madrid ile yarışıyor.


7 Eylül 2013 tarihinde (yarın) (TSİ) ile, 23.30-00.30 saatleri arasında, (Buenos Aires yerel saati ile, 16.30-17.30 saatleri arasında) yapılacak oylamada, 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarına evsahipliği yapacak şehir açıklanacak.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın da katılımıyla Buenos Aires'e dev bir ekip çıkartma yaptı.


İstanbul’un, resmi aday sıfatıyla katılacağı yarınki oylamada Olimpiyat Komitesi’nce seçilmesi halinde, Sultanahmet dahil, 9 farklı noktada TRT kanalıyla Canlı Yayın, 9 farklı noktada DJ Performansı ve yine 8 farklı noktada Havai Fişek Gösterileri yapılacak.


Sultanahmet’te saat: 19.00’dan sonra DJ Performansı, 22.00’dan sonra TRT’nin Canlı Yayınına geçilecek ve Canlı Yayın sonuçlar açıklanana kadar sürecek..


Sultanahmet’teki etkinlik Gençlik...