02 / 05 / 2024

DKY Cadde Erenköy 86 evleri

DKY Cadde Erenköy 86 evleri

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davasında temyize gidildi!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz davasında Akiş GYO tarafından temyiz yoluna başvuruldu...

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy - Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 21 Kasım 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

DKY Cadde Göztepe 05'de yaşam başladı!

DKY tarafından Kadıköy Göztepe ilçesinde inşa edilen DKY Cadde Göztepe 05 projesinde anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

Akiş GYO'nun Erenköy gayrimenkulü için olağanüstü kanun yoluna başvuruldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü için ‘Yargılamanın Yenilenmesi' talebi ile olağanüstü kanun yoluna başvurdu...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkule ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Küçükbakkalköy ve İçerenköy'ün imar planları onaylandı!

Küçükbakkalköy, İçerenköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin 1/1000 ölçekli  Uygulama İmar Planları onaylandı.

DKY Cadde Erenköy 86 evleri Haberi

DKY Cadde Erenköy 86 evleri

Bağdat Caddesi’nin Göztepe, Suadiye ve Erenköy semtlerinde DKY CADDE konseptiyle 3 farklı projesi yükselen DKY, Erenköy’de “DKY Cadde Erenköy 86”  ismiyle yükselen projesinin teslimleri gerçekleştirildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna ve Göztepe’nin en güzel parklarına, yeme-içme ve alışveriş mekanlarına çok yakın konumda hayata geçirilen proje,  A plus 3+1 dairelerden oluşuyor.


DKY’nin ilk kentsel dönüşüm projesi tamamlandı


Birinci sınıf malzemelerle inşaa edilen Erenköy 86 projesinde salon ve ebeveyn yatak odalarında konumlandırılan zeminden tavana yüksek camlar, dairelerin daha aydınlık olmasını sağladı. Mutfak ve banyo mobilyalarında kullanılan ahşap ve bej rengi tonlar da ferah bir ortam oluşturulması için tercih edildi.  DKY’nin teslimatını gerçekleştirdiği ilk kentsel dönüşüm projesi olan DKY Cadde Erenköy 86,  birçok yönüyle teslimleri yaklaşan diğer DKY projelerinin de kalitesini temsil ediyor. DKY İnşaat...