05 / 05 / 2024

dky kartal emlak konut kampanyası

dky kartal emlak konut kampanyası

İstanbul Kartal'da Soğanlık bölgesinde yer alan DKY Kartal Evleri'nde 240 ay vade fırsatı ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Projede daire fiyatları 952 bin 500 TL'den başlıyor...

DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 452 bin TL’den başlangıç gösterdiği DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yükseliyor. Peki DKY Kartal projesi ne zaman teslim edilecek?

Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

331 adet daireden meydana gelen DKY Kartal projesinde 2+1.5’dan 6+1.5’a kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal projesi fiyat!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartal projesi 331 adet daireden meydana geliyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri!

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal Evleri ‘nde 2+1.5 ‘dan 6+1.5 ‘a kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY Kartal ne zaman teslim?

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Soğanlık’ta inşa ediliyor.Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki DKY Kartal ne zaman teslim edilecek?

DKY Kartal projesi ulaşım!

DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor. DKY Kartal projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim!

DKY Kartal DKY İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Soğanlık DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları 452 bin TL’den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor.

dky kartal emlak konut kampanyası Haberi

dky kartal emlak konut kampanyası

DKY İnşat tarafından 4 blok olarak tasarlanan projede toplamda 331 daire, mağaza ve ofis alanı yer alıyor. 220 milyon TL yatırım bedeline sahip olan DKY Kartal Evleri, 22 bin metrekare arsa alanında yükseliyor.


DKY Kartal projesinde fitness center, su kanalları, bisiklet yolları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile koşu parkurları da bulunuyor.


İstanbul Kartal'a bağlı Soğanlık bölgesinde hayata geçirilen DKY Kartal Evleri, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 19 kilometre, Kartal deniz otobüsü iskelesine ve sahil yoluna 9 kilometre mesafede yer alıyor. 


DKY Kartal ev fiyatları!

DKY Kartal projesinde mevcut olan 3+1,5 ve 4+1,5 daireler 140 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 3+1,5 dairelerin fiyatları 952 bin 500 TL ile 1 milyon 687 bin...