02 / 05 / 2024

do co yemek

do co yemek

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı.Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te açılmıştı.

Migros'ta çamaşır makinesi temizleyici 24 TL’ye, yemek tabağı 42,95 TL’ye, dana kavurma 525 TL’ye düştü!

Migros’taki indirim kampanyasının 5 gün sona biteceği açıklandı. Bu doğrultuda, 4 çamaşır makinesi temizleyici 24 TL’ye, yemek tabağı 42,95 TL’ye, dana kavurma 525 TL’ye düştü. İşte 24 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Migros'tan evleneceklere müjde! 16 parça yemek takımı 999,95 TL’ye, çaydanlık takımı 369 TL’ye düştü!

Migros’ta hafta sonu indirimleri devam ediyor. Bu doğrultuda, 16 parça yemek takımı 999,95 TL’ye, çaydanlık takımı 369 TL’ye düştü. İşte 19 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Yemek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı sevenler için Arzum mutfakta geçirilen zamanı en aza indirecek teknolojik özelliğe sahip el blender setini tüketicisiyle buluşturuyor. Doğrama ve çırpma işlevini saniyeler içinde gerçekleştiren set ev kadınları tarafından beğeni topluyor.

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Doğal gazda Türkiye merkez ülke olacak!

Türkiye'nin 7 enerji nakil hattı bulunuyor ve petrol ve doğal gaz rezervlerinin neredeyse yüzde 60'ına denk gelen bir coğrafi alanda yer alıyor bu yüzden enerji de merkez ülke olabilme ihtimali bulunuyor. Doç. Dr. Levent Yılmaz "Türkiye bir geçiş rotası değil. Net bir şekilde ticaret merkezi olarak

Coğrafya şirketlerin kaderidir!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Mekânsal zekâ şirketi Geoinsight’ın kurucusu Çiğdem Aksoy ile coğrafi bazlı veri analitiğini masaya yatırdı...

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Adok İnşaat Hayvancılık Geri Dönüşüm Mermer Doğal Taş Tıbbi Alt. Mak.Tar.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Coşkun tarafından kuruldu.

Egeliler büyük balkon, Doğulular çift mutfak istiyor!

Türkiye'de "Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları” araştırmasının sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya göre, Ege Bölgesi’nde en çok ‘geniş balkon’a önem verilirken, yemek kültürünün çok güçlü olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birden fazla mutfağın olduğu mimari tasarımlar tercih ediliyor.

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Boğaz’daki THY oteline yabancılar talip oldu!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin zorlu geçen 2019 yılı için bilançoyu rahatlatma girişimlerinde olduklarını söyledi. Aycı, yeni DO&CO anlaşması ile THY’de kalan İstanbul Ortaköy’deki lüks otel satışı ile özellikle yabancıların ilgilendiğini söyledi...

İder Mobilya Limyra Yemek Odası ile doğadan ilham alın!

İder Mobilya, Limyra ile yemek odalarında sadeliğin şıklığını mükemmel bir performansla gözler önüne seriyor. İder Mobilya Limyra Yemek Odası Takımı fiyatı 3.535 TL.

do co yemek Haberi

do co yemek

Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'a ait Do&Co şirketi, Fransız lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı satın aldı. 


Türk asıllı işadamı Attila Doğudan'ın sahibi olduğu Avusturayalı catering ve ağırlama şirketi Do&Co'nun, Paris'te lüks gıda perakende zinciri Hediard'ı 17 milyon avroya aldığı duyuruldu. 


Başkent Paris'in seçkin semtlerinin yanı sıra Almanya, İspanya, Singapur, ABD ve Vietnam'da da hizmet veren Hediard, çikolata, şekerleme, şarap ve çay gibi gastronomik ürünlerin merkezi olarak biliniyor. 


Geçen yıl 13 milyon euro ciroya sahip Hediard'ın, ilk mağazası 1854'de Ferdinand Hediard tarafından Paris'te...