16 / 05 / 2024

Doğa Evleri ne zaman teslim

Doğa Evleri ne zaman teslim

Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi. Konutlarda ilk teslimatların 27 Nisan'da başlayacağı açıklandı.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

Doğa Koleji'nin borçlarında son durum ne?

Doğa Koleji'nin borçları için çözüm arama süreci devam ediyor. Peki son durum ne? Borç krizinin çözüme kavuşması için nöbet devri yapılıyor.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklandı. Peki Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Tahir Doğaç kimdir?

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Tahir Doğaç kimdir? Tahir Doğaç bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Doğa Evleri ne zaman teslim Haberi

Doğa Evleri ne zaman teslim

Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri'nde sona gelindi. Konutlarda ilk teslimatların 27 Nisan'da başlayacağı açıklandı. Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta ama bir o kadar da şehre yakın Yuvacık Doğa Evleri, 6 Blokta 154 daireden oluşuyor. Yuvacık Doğa Evleri'nde 2+1 konut 78 metrekare ve 3+lkonut da 115 metrekare büyüklüğünde. Yuvacık Doğa Evleri'nde son bir fırsat olarak kalan daireler için müracaat sırası önceliği önemli. Son kampanyayı kaçırmamak ve Yuvacık Doğa Evleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin www.kentkonut.com.tr adresini ziyaret edebileceği ya da (324 50 00) numaralı telefondan bilgi alabilecekleri hatırlatıldı. Yuvacık'ta tamamlanan Doğa Evleri'nde ilk teslimatın 27 Nisan'da yapılacağı duyuruldu. 


Özgür...